2777
2789

نمیدونم کی وارد اکانت دیوارم شده نشست فعالم نداره نگاش کنم نمیدونم چ کنم ،حساب کاربری دیوارم اصلا حذف نمیشه فقط میشه خارج شی از حسابت ،همین

پیام جدید برام میاد میبینم خانده شدن من که بازش نکردم اعصابم خرابه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا کسی نیست این از خاصیت نرم افزار های ایرانیه شاد منم همیشه همین

ایتای منم اونطوری بود یک سال پیش همش فک میکردم هکم

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

هرکی هست کد ملیت رو داره و به کد ارسالی از گوشیتم دسترسی داشته یا همسرته یا کسی که به گوشیت دسترسی داره و کد ملیت رو میدونه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

هرکی هست کد ملیت رو داره و به کد ارسالی از گوشیتم دسترسی داشته یا همسرته یا کسی که به گوشیت دسترسی د ...

خودم کد ملی رو زدم قبلا برای اینکه اگهی بزارم ،اما نمیدونم کی داخل اکانتمه ،نه همسرم نیس ولی نمیدونم کیه

خودم کد ملی رو زدم قبلا برای اینکه اگهی بزارم ،اما نمیدونم کی داخل اکانتمه ،نه همسرم نیس ولی نمیدونم ...

من خواستم با شماره مامانم براشتو گوشی خودم آگهی بزارم هم کد ملی رو خواست هم کد تأیید مامانم هم دیوار رو داشت با شماره خودش ...پس چیز عجیبی نیست فردا با پشتیبانی تماس بگیر و پیگیری کن 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

تو فاصله چند دقیقه دقیقا یه مدل تاپیک😐من توهم توطئه ندارم🤣ولی مشکوکه یهو چند تا تاپیک با یک موضوع ...

یعنی چی با اجازه شما کرم خاکی سوالم نپرسم یعنی جان تو🙄