2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737881 بازدید | 44694 پست
بچه ها خیلی از آدمها هستن که با شلوغی و اینا حالشون بهتره .من خیلیا اطرافم دیدم و باور کنین اینجور آ ...

سلام فرشته جان❤️

این دقیقا نکته ای بود که شما باید بهش میرسیدی 

اگه قبلا هرکسی این حرف رو بهت میزد شاید اونقدر متوجه نمیشدی که الان به این نکته طلایی رسیدی 

این یعنی "رشد" 

بهت تبریک میگم گلم 💞

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما کیا مثل من تو جهزیه شون کلی وسیله اضافی داشتن و نمی تونن هم خروجشون بدن😐بهم امیدبدین وااااای ...

اکثرمون همین وضعیت رو داریم 

چون رو این قسمت،فرهنگ سازی نشده متاسفانه 

من تا اونجایی که شده یا فروختم یا هدیه دادم یا بخشیدم یا گذاشتم سر کوچه کسی نیاز داشت برداره ...

ولی یه سری چیزها رو هم نمیشه خروج داد،انگار همسر و مادرم شش دونگ حواسشون به لوازمه 😁🤦‍♀️

اینم نیاز به زمان داره 

حس میکنم زمان حساسیتشونو کم میکنه 

❌لایک❌
اکثرمون همین وضعیت رو داریم  چون رو این قسمت،فرهنگ سازی نشده متاسفانه  من تا اونجایی ...

وای دقیقا منم اینجوریم😅مامانم و همسرم دوتایی مواظبن چیزی ندم بره

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
وای دقیقا منم اینجوریم😅مامانم و همسرم دوتایی مواظبن چیزی ندم بره

دور از جون من شنیدم این حرفارو نیگن فلانی اصلا قدر وسایلشو نمیدونه هر چی دم دستش میاد میندازه بیرون.

چقد نچ نچ و حیف حیف میکنن بعدش😅😅😅

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
دور از جون من شنیدم این حرفارو نیگن فلانی اصلا قدر وسایلشو نمیدونه هر چی دم دستش میاد میندازه بیرون. ...

دقیقا همینه ها،دقیقااا همین😂

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
بچه ها  من قالب ژله ندارم زده ب سرم برای دسر و ژله بخرم ب نظرتون لازمه ؟؟؟  ...

من اهل دسر دادن توی مهمونی نیستم

مهمونیهام شامل میوه و چایی تخمه غذاهم شامل یه مدل غذا  و یه نوع سالاد و نوشیدنی و زیتون ترشی سبزی 

گاهی پیش میاد ژله هم میذارم سر سفره که اونم توی پیاله ساده درست میکنم با آب یا توی پیاله بزرگ با قاشق میذارم سر سفره هر کی هر اندازه خواست برمیداره میذاره تو بشقابش

قالب ژله هم پنج تایی داشتم گذاشتم خروجی بی استفاده بود

کابینت آبکش و لگن و سینی(چهار سایز آبکش و چهار سایز لگن دارم و یک سینی واسه پاک کردن سینی و از این موارد)

یک تخته گوشت

طبقه پایین یک ظرف درب دار برای غذای بچه هام 

یه سبد درب دار واسه میوه بردن برای بیرون و تفریح

یک سبد واسه خوراکی های بچه ها اختصاص دادم