2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوتا تلویزیون داشتن یکی تو اتاق اصلا کسی استفاده نمیکرد یکی هم تو هال و پذیرایشوت ....بعدبگین چکار ک ...

وای خدا یادسمساری افتادم🤕قسمت آخرش واقعا خندیدم🤣🤣🤣🤣🤣برعکس شد جاتون🤣🤣🤣🤣یاداون جوکه افتادم که میگفت مادرا همه چیو به خاله هامیگن...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بچه ها  من قالب ژله ندارم زده ب سرم برای دسر و ژله بخرم ب نظرتون لازمه ؟؟؟  ...

من قالب ژله دارم

موقع سرو قالب رو برمیگردونم توی بشقاب بخاطر قشنگیش

اگر نداشتی هم توی نیم لیوان شیشه ای یا ظرف بستنی میتونی درست کنی

من سه تا پلاستیکی دارم چون مهمان هام زیاده هربار باید چهار بسته ژله درست بشه حداقل

دو تا دوتا یه طعم میگیرم میریزم توی قالب

ولی برای دسرهای دیگه تو ظروف آشپزخانه یا قالب های کیک درست میکنم دسرهام رو

ققنوس
بچه ها  من قالب ژله ندارم زده ب سرم برای دسر و ژله بخرم ب نظرتون لازمه ؟؟؟  ...

براساس جو چند مدل خریدم ... ولی اصلا مورد پسندم نیست... درست میکنم و دردسرای دراوردنش هم بماند... باز باید ظرف کثیف بشه واسه سرو ...

استکانهای کوچیک قدیمی از مامانم گرفتم و توی اونها درست میکنم... با بستنی و چند طبقه ... خیلی هم عالی میشه و سرو راحت تره

بچه ها سلام  صبح اول هفتتون بخیر باشه بچه ها بیاین در مورد ظروف پذیرایی و مهمونی صحبت ک ...

من تو این موردم ماکسیمالم🤦

یه سرویس چینی۲۴نفره(شامل دیس و سوپ خوری و کاسه سالاد و بشقاب گود و بشقاب تخت و پیش دستی و پیاله و نمکدون)

یه سرویس ارکوپال۲۴نفره(شامل دیس و سوپ خوری و کاسه سالاد و بشقاب و پیش دستی و ۲دست پیاله و ۱دست هم کاسه)

یه سرویس ۶نفره شیشه ای دم دستی

چنددست مختلف پیش دستی

۶تا مرغ خوری بلور

۲تا از اون قابلمه های بلور

چندتا اردور خوری

یه ست چینی پذیرایی میوه خوری و رولت خوری و آجیل خوری

یه سرویس قاشق۲۴نفره

یه سرویس قاشق۱۲نفره

۴دست فنجان کریستال

۴دست نیم لیوان کریستال

۲دست پارچ و لیوان کریستال

۲دست لیوان بلند کریستال🤯

کلی ام لیوان و فنجان دیگه😥

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔