2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
عزیزم  شما از همه مینیمال تری فک کنم توی این تاپیک 👏👏👏👏

آره تقریبا با گفته های دوستان میشه گفت مینیمال محسوب میشم که همهاین تغییراتم مدیون این تاپیک هستم

البته کاربر دختر آفتاب هم مینیمال واقعی هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کابینت آبکش و لگن و سینی(چهار سایز آبکش و چهار سایز لگن دارم و یک سینی واسه پاک کردن سینی و از این م ...

خیلی مرتبه واقعا عالیه😍😍😍

عزیزم لطفا جنس کابینتهاتو بگو واینکه زیاد لک میشه یا نه منظورم اینه برای اینکه همیشه اینطور مرتب باشه زیاد دستمال باید بکشی یا نه؟ 

خیلی مرتبه واقعا عالیه😍😍😍 عزیزم لطفا جنس کابینتهاتو بگو واینکه زیاد لک میشه یا نه منظورم اینه بر ...

ممنون عزیزم

جنس کابینت من بدنه فلز هست درب ام دی اف 

من هر روز یک کابینت دستمال میکشم دوتا بچه کوچیک دارم مدام به هم میریزن یا جای دستشون هست

بدنه چون فلز هست نه زیاد لک نمیشه ولی درب هاشون ام دی ف هست زیاد لک میشه

اینجا یه کابینت دو طبقه طویل هست

وسایلها میرن آخر کابینت الان خواستم با جزئیات نشون بدم که چی میذارم توی کابینت

طبقه اول یه کلمن هست که فصل های تابستان همسرم میبره محل کارش یا تفریح بخوایم بریم اوج گرما باشه میبریم

یه دبه بزرگ برای تفریح هست وقتهایی ک میریم سمت کوه یا دشت آب میبریم 

این طبقه پایین هم کاچوب هست برای تفریح که عمرشو کرده باید بذارم خروجی فعلا دست نگه داشتم

ممنون عزیزم جنس کابینت من بدنه فلز هست درب ام دی اف  من هر روز یک کابینت دستمال میکشم دوتا بچ ...

با وجود دوتا بچه ی کوچیک کابینتهات خیلی با سلیقه هست گفتم شاید جنسشون عالیه دیدم علاوه بر خوب بودن کابینتهات خانم خونه واقعا با سلیقه وکدبانوئه ماشالله😍

با وجود دوتا بچه ی کوچیک کابینتهات خیلی با سلیقه هست گفتم شاید جنسشون عالیه دیدم علاوه بر خوب بودن ک ...

ممنون عزیزم خیلی بهم لطف داری ❤️❤️چون توی جمع شما دوستای گلم هستم از شما یاد گرفتم🌷

این کابینت کباب پز گازی +سینی خودش و توری کبابی که زیاد استفاده میکنم توستر باید بره خروجی اصلا است ...

خیلی خوبه که عکس میزاری 😍توستر نزار خروجی خیلی کاربردیه برای من که عصای دستمه شاید شما فر داری که این لازمت نمیشه من فر ندارم وتوستر خیلی خیلی به دردم میخوره