2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
براساس جو چند مدل خریدم ... ولی اصلا مورد پسندم نیست... درست میکنم و دردسرای دراوردنش هم بماند... با ...

من همشو قبلا گذاشتم خروجی اگه درست کنم تو پیاله های کوچیک درست میکنم ولی اصلا هیچکس تو خونمون ژله دوست ندارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تو این موردم ماکسیمالم🤦 یه سرویس چینی۲۴نفره(شامل دیس و سوپ خوری و کاسه سالاد و بشقاب گود و بشقا ...

واقعا در این مورد ماکسیمالی عزیزم میتونی هر کدوم از سرویسهاتو که دوست نداری بفروشی وبه جاش برای خودت هر چی دوست داری بخری وظرفهاتم کمتر میشه وزحمت تمیز کردنشم کمتر میشه البته این نظر منه😅

واقعا در این مورد ماکسیمالی عزیزم میتونی هر کدوم از سرویسهاتو که دوست نداری بفروشی وبه جاش برای خودت ...

مرسی گلم نه متاسفانه نمی تونم بفروشم☹️💔ولی کلا سعی تو کم کردنشون دارم

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
فک کنم من قالب ژله از این سه تایی کوچیک ها رو بخرم واسه ژله و حلوا لازم میشه 

در مورد سوال تون من خیلی قالب وابزار دارم چون علاقه دارم وکلاس های کیک‌پزی شرکت می کنم.یه سبد بزرگ دارم هنه منظم چیدم توش به احتمال زیاد اضافه هم میشه.

با اینحال هر زمان می رم لوازم قنادی یه آیتم‌ می خرم الکی خرت وپرت نمی خرم والبته آیتن های پرکاربرد می خرم.

امروز طبق برنامه نوبت شستشو بود که یکی از مبل های تک نفره دستمال کشیدم‌

ورودی-خروجی نداشتم.

شادی صدام کنید

خانما کیا مثل من تو جهزیه شون کلی وسیله اضافی داشتن و نمی تونن هم خروجشون بدن😐بهم امیدبدین

وااااای خدا چقدر الکی پول دادم و چقدر الکی جامو تنگ کردنا😒

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

دوست عزیزمونکه در مورد خاله شون می گفتند خیلی خوب در مورد انگیزه شون از مینیمال شدن گفتند.

من یکی از آرزوهام منیمال شدن چون فکر می کنم با مکیمال شدن آب وخاک وهوا برای آیندگان باقی می مونه واینکه دست بالای دست بسیار من هر چقدر بخرم باز جدیدتر وقشنگتر میاد واین چرخه متوقف نمیشه ومن به ذهن خلاق تولید کنندگان تو ارائه کارای جدید نمی رسم تا جایی که اگه کم بیاره مد دیم با پیرایش جدید به منمصرف کننده ارایه میدم.

من عاشق نظمم وعاشق سرعت تو نظم دهی خونه

عاشق یکپارچگی وهماهنگی بین اجزای خونه ام.

من ترجیح میدم وقتی که صرف تمیز کردن وجا به جایی میشه صرف کارهای مورد علاقه ام کنم 

با خلوت بودن خونه انرژی تو خونه در جریان که به همراه خودش ارامش برام میاره.

من دلبستگی به وسایل خونه ام ندارم وسبک بارم.

من پولم صرف کارهای مورد علاقه واگه هیچ کدوم نشد صرف اینده بچه یا بچه هام یا حتی صرف امور خیریه می کنم.

من محدود به وسایلم نیستم و زندگی ام در دنیا معنایی با ارزش تر از خرید وخرید وخرید داره 

من نیازی ندارم بچه ام سرزنش کنم اخ فلان چیز شکست اخ بهمان چیز پاره کردی

شادی صدام کنید
دوست عزیزمونکه در مورد خاله شون می گفتند خیلی خوب در مورد انگیزه شون از مینیمال شدن گفتند. من یکی ا ...

من در مورد اقلام یخچال وکابینت اصراف نمی کنم وبه اندازه خرید می کنم من به اندازه ای می خورم که نیاز بدنم تامین شه نه بی اندازه وبا ولع یخچال پر کنم انقدر بخورم که سنگین شم.

من زیبایی در تمیزی حسن برخورد واراستگی می بینم نه در چیدمان بی اندازه سفره  وسایل خونه ام واگه نسلمونن که ساده زیستی که سفارش دین ام.

من نیازی ندارم برای برداشتن وسبله ای کل وسایل کمد وکابینت وانبار بهم بریزم.

شادی صدام کنید
خانما کیا مثل من تو جهزیه شون کلی وسیله اضافی داشتن و نمی تونن هم خروجشون بدن😐بهم امیدبدین وااااای ...

من مامانم هم مینیمالیست بود بنابراین تو جهیزیه هم چیز اضافی نداشتم

بماند اون موقع خیلی حرفها شنیدیم ولی برامون مهم نبوده

ققنوس
من مامانم هم مینیمالیست بود بنابراین تو جهیزیه هم چیز اضافی نداشتم بماند اون موقع خیلی حرفها شنیدیم ...

کاش منم اون موقع عقل الانمو داشتم😣

مهم اینه که الان متوجه هستی و به ورودی ها کنترل داری دیر نشده هنوز خیلیا بعد پنجاه شصت سال هنوز مت ...

دقیقا خداروشکر زود متوجه شدم👌