2777
2789
من شغل خوبی دارم .والان نوزاد 3 ماهه ای دارم...مشکلم این بود که از اول کارکردن را دوست نداشتم ودوست داشتم خانه دار باشم هرچند میزان تحصیلات خوبی دارم وخانواده خودم وشوهرم اصرار داشتند کار کنم(الان 3ساله کار میکنم)براثراصرار خانواده وحتی شوهرم رفتم سر کار خوبی در راستای رشته ام-ولی هیچ وقت علاقه پیدا نکردم الان هم با بچه بدترشد...زندگی ما به پول این کار تا حد زیادی نیاز داره اما....من احساس میکنم محکوم به سرنوشتی شدم که دوست ندارم .واصلا وظیفه من نیست کار کنم..خیلی سردرگم هستم
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
سلام
عزیزم اگه دوست نداری دیگه نرو سرکار واسه پول هم خدا بزرگه
والا من عاشق کار کردن هستم اینه وضعم دارم داغون میشم با بچه
خیلی سخته با بچه سرکار رفتن خیلییییییییییییییی
گذر زمان هیچ چیزی را حل نمی کند ماست مالی می کند...
اگر شغلت و کردن رو دوست نداری تردید نکن چون افسردگی میگیری و این بچه ت رو بیشتر آزار میده
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هم بعد از 9 سال کار کردن گذاشتم کار رو کنار به خاطر پسرم
ولی شوشو همیشه بهم میگفت بشین خونه نرو سرکار من با پرویی می رفتم

ولی تو شرایطط مثل دوست منه
چون اون هم شوهرش همش میگه برو سرکار به قول خودش یه مهندس هم میبنده به خیکم و هی میگه برو سرکار حیفه این همه درس خوندی
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
سلام صفورا جان، صفورا جان حتی خانم های کارمند تا 6 ماهگی فرزندشون در خانه هستند و عقل اینطور حکم می کنه چون فرزندت 3ماهشه داره بهت فشار بیش از حد میاد اما اگر 1 سالش بشه و بری بهتره اون موقه شرایط کمی دستت اومده و حالات کودکتو شناختی و برنامه خوبی برای زندگیت طرح می کنی
وقتی دلبری داری، باید از بقیه دل - بر - داری.
من اگر شرایط لازم برای نرفتن سرکار رو داشتم ، حتما نمی رفتم . خیلی خستم از کار . ولی خوب شرایط زندگی آدما با هم فرق می کنه ، خودت باید ارزیابی کنی ببینی کدوم یکی به بیشتر به نفعته ، رفتن سر کار یا نرفتن .
خدای خوب و مهربونم پشتم که بهت گرمه از کوه هم محکمترم، تنهام نذار .
من از لحاظ مالی نیاز دارم بهش و با اینکه می دونم وظیفه من نیست و حتی می دونم به پسرم هم فشار میاد اما بازم میرم سرکار. ادم از فرداش خبر نداره. این که دستتون جلو کسی دراز نیست خوبه. تو خونه بشینی و ببینی پول نداری بیرون بری که بدتره. احساس پوچی می کنی.
صفورا جان، من الان کارمند هستم و 11 سال سابقه دارم . و چند وقت دیگه ازکارمندقراردادی به کارمند رسمی پذیرفته میشم یعنی حقوق و مزایام بالاترمیره و خیلی منفعت های دیگه.الان هم خونه ای رهن کردیم. اجاره ای ندارم ولی چندتا قسط داریم ولی چون رابطه مادر و فرزندی و همسر خوب و شاد بودن بیشتربرام مهمه تا همسری و مادری دور ازخانه و بداخلاق و ناراحت می خوام چند ماه دیگه برم و دور کاررا خط بکشم. خودت فکرکن مردبیادخونه همسر خسته و ناراحت و گلایه مند ببینه و تازه ببینه هیچ تمرکزی روی فرزندت نداری کنار میاد یا بیاد خونه تو شادباشی و فرزند و خانه مرتب و محیطی آروم امابا کمینبودپول کدومش از هم دورتون میکنه
وقتی دلبری داری، باید از بقیه دل - بر - داری.
دوستان خوبم ممنونم از همه شما...من شوهرم کارکردن ودرآمد داشتن واسش مهمتر از کدبانوگریه وجلومن دایما سعی میکنن خودش وخانوادش زنهای خانه دار را بی ارزش جلوه بدن..تازه من کارمند دولتی نیستم .ویک دفترتخصصی واسه خودم دارم که شوهرم هم توش مشغوله ولی مسولیت سنگینی داره کار ما..از یک طرف دلم نمیاد ول کنم از یک طرف ازکارکردن متنفرم..ازاینکه همه توقع کار از من دارن.....واز آینده هم می ترسم
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
صفورا جان الان واسه تصمیم گیری مناسب نیست چون نی نی 3 ماهه داری و تا 6-7 ماهگی نی نی زن واقعا داغون و خسته میشه و افسرده......ولی در کل بهت میگم اگر کارت رو دوست نداری بی تردید ولش کن ولی نه به این معنی که خونه دار باشی بلکه دنبال علاقه ات بری.....من فوق لیسانس مهندسی از یه دانشگاه دولتی تراز اول دارم و همیشه درس خون بودم و همه منتظر این بودن که دکترا توی یک دانشگاه خوب قبول بشم شوشو و پدر و مادرم هم انتظار داشتن حداقل توی یه شرکت مرتبط مشغول به کار بشم ولی من ناگهان به همه اعلام کردم که نمی خوام نه درس بخونم نه توی این رشته کار کنم چون علاقه ندارم و کار کردن توی رشته و شغلی که دوستش نداری انسان رو فرسوده میکنه من همه گفتم می خوام برم دنبال عکاسی و طراحی گرافیک......همه اول واکنش منفی نشان دادن ولی الان پذیرفتن و به جرات می تونم بگم یه تحول فکری توی خونواده ایجاد کردم .....شما هم اگر از کارت لذت نمیبری بزارش کنار با جرات....تا 5-6 ماه دیگه از مادری ات لذت ببر بعد راجب علایق و فعالیت های اجتماعی ات فکر کن....چون من به شخصه دوست ندارم خانه دار باشم و اونم به نوعی زن رو فرسوده میکنه
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
توی این سایت ما از تمام دانشگاه های کشور و خارج از کشور هر کی پایان نامه.مقاله.جزوه دانشگاهی.طرح توجیهی و گزارش کارآموزی و... داره رو با قیمت خیلی ارزون قراردادن شما هم می تونید در هر رشته ای که هستید از این منابع استفاده کنیدو اگر مایل باشید شما هم مقالات و پایان نامه ها و... رو با قیمت دلخواه بذارید ما برای شما تبلیغ می کنیم و از این طریق کسب در امد کنید., و یا می توانید به عنوان بازاریاب مطالب و لینک های ما رو در داخل وبلاگ های خود قرار داده و درامد قابل توجهی داشته باشید برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید

برای دانلود

http://dl.xco.ir

برای ثبت نام

http://dl.xco.ir/bazaryabi?id=561