2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
اره گفت زنگ بزن بیمارستان جم هزینه بین ۳۵k تا ۴۰k هست. البته بیمارستان محب هم هست که تا برج ۹ وقتش پ ...

فقط برو پیش آصف جاه . اون خیلی تجربه داره و تو اندو آصف جاه و خزعلی خوبن . خزعلی که ایران نیست الکی هم به کسایی که زیر دستش بودن اعتماد نکن . پس فقط برو پیش آصف جاه یکم بداخلاق هست اما تو اتاق عمل فوق العاده پرانرژیه و بهت روحیه میده . من گرید ۴ بودم . تخمدان ، لوله ها ، رحم و روده هام بهم دیگه چسبیده بود کامل و تا تو مقعدم رفته بود عملم ۴ ساعت طول کشید وقتی دکتر همسرم رو دید بعد از عمل گفت این چطوری تحمل کرد تا حالا ، خیییلیییی پیشرفته بود . من پیش دستیارهای خزعلی هم رفته بودم اما نتونستم بهشون اعتماد کنم شاید هم مشکل از من و بی اعتمادیم بود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید اینم یکی دیگه از سوالاتمه.منم شوهرم آزو است و احتمالا بیوپسی میشه.سوال اول اینکه بیوپسی همونه ...

گلم بستگی داره خیلی کلی هست این واژه 

اگر fnaباشه یعنی با سرنگ می کشن ولی ممکنه تسه یا میکروتسه یا روش های دیگه باشه که الان خاطرم نیست

سلام خانم گلا کسی مریض دکتر سیروس رستمی شیراز هس 

من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️

قبل از عمل آصف جاه درباره ذخیره تخمدانم گفت هیییچ قولی بهت نمیدم ممکنه هرچیزی پیش بیاد و صفر بشه و .... ولی بعد از عمل گفت مشکلی نیست برو اقدام طبیعی کن و البته همون موقع هم بهم گفت بعید میدونم تنها علت ناباروریت این بوده باشه.ما  تمام ازمایش هارو دادیم دیگه نمیدونم چه کوفتیه این وسط که نمیشه

تشخیص داشتن یا نداشتن آندومتریوز رو خیلی خوب انجام میده ولی برای من به اشتباه گفت عمل کن در صورتی که اصلا لازم نبود، فقط به این نتیجه رسیدم بعضی افراد که آندو دارن باید حتما عمل بشن مثل دوستمون zizgol و گرنه دست کاری اضافی نیاز نیست

خیلی چیزا باید بررسی بشه بعد بگن عمل

دوستانی که بعد از انتقال هپارین یا آنوکسا داشتن میشه یک کم اطلاعات بدن به من؟

هزینه آمپول ها

هر روز بید زد؟ 

تا کِی؟

عضلانیه؟

درد داره؟ و ....

هر اطلاعاتی دارین ممنون میشم بگین.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم میگه به چندین فاکتور بستگی داره مثلا چند واحد اشعه بوده چقدر با رحم مادر فاصله داشته و البته ا ...

آزی جان

خیلی خیلی ممنون و سپاسگزارم بابت پاسخت .

آن شاالله به سلامتی غربالگری ر هم رد کنی  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم چرا این همه نگرانی آخه، ببین تو بارداری طبیعی این اختلاف ها پیش میاد، حالا باز هفته های آینده ...

زینب جان ممنونم.ان شاالله بادهای شما دوستان بچه سالم باشه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من هستم، عزیزم در خدمتیم

خوبی گلم ای وی اف کردی پیش ایشون جواب گرفتی

من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️