2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
راستی،خواهرزاردم نمیدونستن بارداره،پسرش ر برده بوده رادیولوژی کرده بوده......حالا اول هفته هشته..... ...

عزیزم چرا این همه نگرانی آخه، ببین تو بارداری طبیعی این اختلاف ها پیش میاد، حالا باز هفته های آینده بهتر مشخص میشه، منظورم اینه اگر رشد نرمال داشت دیگه حتی یه ذره هم فکرشو در گیر نکنه

بعد برای جنین تو اون سن و سال قانون همه یا هیچ وجود داره، یعنی اگر جنین آسیب دیده بود تا الان رشدش متوقف شده بود، پس حالا که رشد ادامه داشته هیچ مشکلی نداره و سالمه

خاطرتون جمع این بچه عین معجزه است حاجت میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من از مرکز ساری خبر ندارم، ولی خودم 3400 پانکچر و فریز شد، 1150 انتقال، دارو ها هم تا قبل انتق ...

مرسی عزیزم ک جواب دادی شما کجا انجام دادی؟

ی سوال دیگم دارم توی سیکلی ک داروهایی مث لتروزول اینا میخوریم قبلش باید متفورمینو پیتوزو دوماه اینا بخوریم،برای وارد شدن ب سیکلل ای وی اف و میکرو هم این دوتا لازمه ک دوماه بخوریم؟ 

ی سوال دیگه اینکه از زمانی ک رفتی برای میکرو چند ماه شد تا انتقال؟ ایا هایپر هم شدی؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
اره ببخشید عکس رنگی خیلی اشنا نیستم تا حالا نگرفتم 

گلم اگر یه زایمان موفق داشتی معمولا نیاز نیست ولی ماده حاجب از طریق واژن وارد رحم می کنن و در مراحل مختلف عکس می گیرن، تا ببینن انسداد لوله، هیدروسالپنکس، ناهنجاری رحم وجود نداشته باشه

عزیزم من سیکلم کوتاه بود.قبل شروع سیکل استرادیول داشتم بعد که پریود شدم امپولام شروع شد بعدم که پانک ...

خوب یعنی انتقال فرش داری؟ اگه آره لازم نداری گلم استروژنت خود به خود بالا هست الان نیازی نداری ضخامت هم خوب بوده

سلام 

من 4شنبه انتقال دارم دکترم روزی5تا اکویین نوشته تو نت خوندم مصرفش تو بارداری مضره 

شماهایی ک انتقال داشتین هم استفاده کردین این دارو رو؟

آمپول هپارینم نوشته اونو تا کی مجازه استفادش؟

مرسی عزیزم ک جواب دادی شما کجا انجام دادی؟ ی سوال دیگم دارم توی سیکلی ک داروهایی مث لتروزول اینا می ...

گلم من رویان بودم، لتروزول نداشتم و بعیده واسه آی وی اف بدن، معمولا برای تلقیح تخمدان و آی یو آی میدن، 

من هایپر شدم ولی عوارضش سراغم نیومد چون رعایت کردم و رژیم پر پروتئین داشتم، بهمن پانکچر بود، و پری سوم بهم گفتن بیام برای انتقال که سیکل لانگ داشتم و 19 خرداد شد انتقالم

ساری منظورتون مرکز حضرت مریم هست؟ 

سلام  من 4شنبه انتقال دارم دکترم روزی5تا اکویین نوشته تو نت خوندم مصرفش تو بارداری مضره  ...

گلم همون استرادیول هست و برای انتقال جنین فریز استفاده میشه و اتفاقا لازم هست چون قبل انتقال فریز معمولا رحم و تخمدان رو غیر فعال می کنن تا کنترل سیکل رو به دست بگیرن واسه همین بدن خوش استروژن به اندازه کافی برای بارداری نداره و باید از بیرون دریافت کنه

نگران نباش گلم اون برای بارداری طبیعی ضرر داره نه ماها

سلام دوستان 

ی سوال .شما تو پریودی بعد انتقال از کی خونریزیتون شدید شد . من دیروز پریود شدم اما ببخشید فقط در حد تیکه های کش سان و حالت نخی کوچولو . از اون لخته ها و خونریزی شدید اصلا خبری نیس . اما تا دلتون بخواد سردرد و سرگیجه و حال بد و ....