2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
من فقط با همسرم رفتم، اصلا به کسی دیگه نیاز نیست، مادرم هم نفهمید😉😉😉فقط اگر همسر کسی باید بیوپسی ...

ببخشید اینم یکی دیگه از سوالاتمه.منم شوهرم آزو است و احتمالا بیوپسی میشه.سوال اول اینکه بیوپسی همونه که با سرنگ از بیضه اسپرم میکشنو بیهوشی ده دقیقه ای داره؟یا بیوپسی بیهوشی طولانی داره.و اینکه اون روز شوهرم همراه نیاز داره؟چون من فقط  مادرا فقط میدونه اگه روز تخمک کشی  من با روز یوپسی یکی باشه من چکار کنم همراه فقط مادرم هست ویه همراه کم میارم.نمیخوام به کس دیگه بگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستاي گلم  اگه قابل باشم دعاگوي همتون هستم و دعاي توسلها رو ميخونم ولي زياد روحيه خوبي ن ...

انشااله خدا مادرتان را رحمت کند ولی مطمئن باش الان اصلا در این شرایط راضی به ناراحتی شما نیستند خودت رو کنترل کن و به بچه ای که داری فکر کن سعی کن مامان صبوری باشی

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
يعني پادمهر دو برابر آصفجاه ميگيره؟! چه خبره مگه؟ دير اومده زود ميخاد بره بازم انصاف آصفجاه. من پار ...

اره گفت زنگ بزن بیمارستان جم هزینه بین ۳۵k تا ۴۰k هست. البته بیمارستان محب هم هست که تا برج ۹ وقتش پره و اصرار به عمل سریع در بیمارستان جم داره دکتر میگفت این k میلیون نیست.الانم که فهمیدم اندوم دوباره عود کرده و شدید هم هست. شوهرم همون موقع بهم گفت این میلیونه نخواست خودش مستقیم بگه منم زنگ زدم بیمارستان گفتن بین ۴۰ تا ۴۵ میلیون میشه. تارا جون شما راضی بودی از عملش فیبروم خیلی سخت نیست چون توده است و یکجا مشخص .اندومتریوز چون پخش و چسبندگی داره عمل سخت تری داره و باطبع هزینه هم بالاتر میره. من تا ۲۰ ام حاضر م بدم ولی خداییش ۴۰ خیلی ظلمه

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
گلم من شنیدم نامه جراحی ببری از یه دکتر دیگه زود وقت میده، خودم واسه ویزیت می خواستم برم پیشش منشی گ ...

اره باید همین کار رو بکنم

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
سلام دوستاي گلم  اگه قابل باشم دعاگوي همتون هستم و دعاي توسلها رو ميخونم ولي زياد روحيه خوبي ن ...

سلام عزیزم ان شاالله روح مادرتون قرین رحمت الهی باشه😔😔😔😔 ان شاء الله خدا کمکت کنه بتونی صبر کنی 

ولی روح مادرتون شاده چون الان میبینه دخترش مادر شده 

من شنیدم حتی الان هم ازش می تونی بخوای دعات کنه تا مشکلاتت بر طرف بشه 

يعني پادمهر دو برابر آصفجاه ميگيره؟! چه خبره مگه؟ دير اومده زود ميخاد بره بازم انصاف آصفجاه. من پار ...

آره واقعا همینو بگو، کاش دوستان دیگه که لاپاراسکوپی کردن جای دیگه و راضی بودن بیان کمک این دوستمون

سلام مجدد... من اومدم.... اینم جوجه اردک من... مرد جنگجوی مامانش... ممنون که دعام کردین.... زایمان س ...

ماشالا خدا حفظش کنههههههه😍😍😍😍😍

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام به همه دوستان و آرزوی برآورده شدن حاجات همگی تو تهران کجا میکرو انجام بدم بهتره؟ لطف کنید راهن ...

رویان

من رویان انجام دادم😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
تا الان خدامن رو لایق نام مادررررررر ندونسته.برای من و همه ی منتظرها دعا کن.

عزیزم چرا اینو میگی، تو هم مادری، تو هم کلی زحمت کشیدی و تلاش کردی مگه فقط باید وجود فیزیکی بچه باشه

ببین گلم تولید مثل هنر نیست و به لیاقت هم ربطی نداره مگه این همه آدم معتاد ندیدی راحت بچه دار میشن، به نظرت لیاقت دارم!!!!! 

قربون دلت دیگه نگی اینوها، خدا دیده فعلا بهتره مشکل اعظم شما ناباروری باشه، که به زودی هم تمام میشه

ان شاالله خدا عزیزانت رو برات نگه داره و بیشترشون کنه و از بقیه بلاها و مشکلات به دور باشین

اره گفت زنگ بزن بیمارستان جم هزینه بین ۳۵k تا ۴۰k هست. البته بیمارستان محب هم هست که تا برج ۹ وقتش پ ...

عزيزم من از عملش راضي بودم  با اينكه عمل باز بود من سه رزو بعد سرپا بودم و كارامو خودم ميكردم جاي برشش هم نمونده. 

واسه عمل فيبرومم من خيلي جراحها رو ديدم و از يكي يكي شون ميپرسيدم كه چقدر احتمال داره رحمم سر عمل از دست بره؟ اكثرا ميگفتن ما تلاشمونو ميكنيم با خداست! از آصف پرسيدم خيلي بهش برخورد گفت 7 صبح لاله باش فكركنم براش خيلي عمل پيش پا افتاده اي محسوب ميشه فيبروم.

تو زمينه درمان اندو هم آصف از بهترينهاست تو ايران. فكر ميكنم پادمهر خيلي جوونه درسته؟ 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
اره گفت زنگ بزن بیمارستان جم هزینه بین ۳۵k تا ۴۰k هست. البته بیمارستان محب هم هست که تا برج ۹ وقتش پ ...

گلم k میلیون نیست یه عدد خیلی کم هست که می پرسم مال امسال رو بهت میگم، بیمارستان محب یاس قبول نمی کنن اورژانسی؟؟ یعنی باید شما این جوری پرپر بزنی 😢😢😢😢😔😔😔😔

عزيزم من از عملش راضي بودم  با اينكه عمل باز بود من سه رزو بعد سرپا بودم و كارامو خودم ميكردم ج ...

آره گلم پادمهر خیلی جوونه، ولی آصف جاه خیییییلی خیییییلی قدیمی تره، من حتی می دونم تا چند سال پیش خودش عمل نمی کرد، خزعلی و بقیه لاپرا می کردن