2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
راستی،خواهرزاردم نمیدونستن بارداره،پسرش ر برده بوده رادیولوژی کرده بوده......حالا اول هفته هشته..... ...

عزیزم میگه به چندین فاکتور بستگی داره مثلا چند واحد اشعه بوده چقدر با رحم مادر فاصله داشته و البته اینکه زیر هفته شش بوده و اشعه مستقیما به مادر تابیده نشده احتمال وجود مشکل رو به حداقل میرسونه و الزاما مشکل ساز نیست ولی باز هم بطور قطع نمیشه گفت حتی ممکنه اگه مشکل جدی باشه خودش باعث سقط خود به خودی بشه. 

ممنونم از جوابت عزيزم ن عفونت ندارم گفتم شايد باقيمانده شيافام باشه.امكانش هست؟؟

آره گلم امکانش هست، فقط طبق تجربه می گم بعد این که +++ شدی هر وقت حس کردی از راه واژن شیاف سخت میره، محکم فشار نده، از راه رکتال بذار که به لکه بینی نیفتی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاءالله به سلامتی عزیزم چرا به من که 6هفته بودم گفت سه هفته دیگه بیا اشتباه نکرده؟

نه بعید می دونم اشتباه باشه، دکترم قراره بره مکه واسه همین گفت دو هفته بعد، وگرنه از بس زیادی ریلکسه میگفت یه ماه دیگه

عزیزم خوردن چیزای ترش ضرر داره تو بارداری؟  من همه اش دلم لواشک و البالو خشک میخواد  میخ ...

نه عزیزم هیچ ضرری نداره منم بیشتر آب لیمو ترش تازه دوست دارم، فقط سرکه یا لواشک نامعتبر نخور، خونگی خوبم هست تازه

😘حتماً دعات ميكنم انشالله مثبت بشي و يه دسته گل يه بنده ي صالح واسه خدا تربيت كني،، ببخشيد يه سوال ...

ممنون عزیزم انشالله ❤❤❤بله بخور ولی دوز آخرت باشه  بعد اون دیگه نخور

به سلامتی. آخه تیکر نداشتی شک کردم.

سلامت باشی عزیزم..انشاالله سونو قلب برم میزارم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
عزیرم اگه عکس بیبیچکتو با دوربین بکشی عکسش واضح میفته یانه؟ انشالله که بارداری ولی صبر کن روز 15 ازم ...

سلام عزیزم نه خیلی کم رنگه  دوشنبه میرم آزمایش هر چی خدا بخواد❤❤

به به ننه جدید در راه داریمممم خوش خبر باشییی گلی🙏🏻🌹😍❤️

الهام جان تو خوبی نینی خوبه ؟ انشالله تا ببینیم خواست خدا چیه زیاد به بی بی چک اعتقاد ندارم دفعه پیش که یادته 😥😥😥😥 امیدم به خداست

عزیز دلم قرار نیست که همیشه اتفاق های ناخوشایند برامون بیوفته. منم دفعه قبل بتام افت کرد اما اینبار ...

انشالله آزی جون توکلم به خودشِ جز خدا کسی نمیتونه کمکم کنه ❤❤❤ خداروشکر که فرشته شمام صحیح و سالم در حالِ رشد😍😍

پماد کلوتریمازول مصرف کرده بودم..ولی الان دوباره برگشته

پس احتمالا بهت بگن دوباره مصرف کن ولی اپلیکاتور رو مراقب باش تا ته ته نبر که اذیت نشی، اون ماست هم بخور خوراکی، من مواقع عفونت دکتر بهم می گفت ماست بخورم هر نوعی که بشه، فقط شما الان بارداری ماست ترش نباشه ترجیحا

پس احتمالا بهت بگن دوباره مصرف کن ولی اپلیکاتور رو مراقب باش تا ته ته نبر که اذیت نشی، اون ماست هم ب ...

ممنونم عزیزم بابت راهنماییت..چشم حتما همینکارو میکنم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰