2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

سلام دوستان خوبین؟ من امشب واسه شام دلم هیچی نمیخواست فقط یکم خربزه و نون خوردم.بعدش دوتا قرص اوابوست و یدونه قرص سفیکسیم خوردم همراه با آب زیاد.الان احساس سرگیجه دارم.طبیعیه؟ خطرناک نیست؟

نمیدونم این چه غلطی بود من کردم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سن جنین +14 +تعداد روزهای بعد انتقال

زینبی جون شماکی میرین سونو؟چندم انتقال داده بودین؟رویان میرین؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
سلام سوال منم هست چه روزی تخمک کشی میشه وبعدچندروزانتقال میدن

عزیزم من شش سال پیش پانکچر داشتم بعد مصرف داروها روز ۱۳ یا ۱۴ بود تخمک کشی داشتم بعد گفتن سه رور دیگه خبرتون میکنیم که جنینا کیفیتشون چطوریه 

سه روز بعدش برام انتقال دادن .

الهی مرا  آن ده که آن به 
نمیدونم عزیزم با دکتر ازمایشگاه صحبت گردم گفت بتات کاملا مطابق با هفته بارداریته چون تو بارداری پوچ ...

عزیزم دعاگوت هستم و منتظر خبر خوبت که انشاءالله قلب قشنگشو دیدی🍃☘😚

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

عزیزم ج اهدایی که دیگه تخمک کشی نمیخواد.

ولی اگه سوالت اینه که کلا چه روزی تخمک کشی انجام میشه در فرآیند آی وی اف.خب نمیشه گفت.بستگی به تشخیص دکترت و وضعیت تخمکات داره. روز انتقال هم بستگی به شرایط بدن و رحمت داره.مثلا اگه بعد از تخمک کشی بدن و رحمت آماده بود و دکترن تشخیص داد الان انتقال بدی بهتره  ممکنه چند روز بعد از تشکیل جنین بهت بگن بری برا انتقال وگرنه که معمولا میفته برا دو ماه بعد

من خودم روز ده پریودی پانکچر شدم .سه روز بعدش هم بهمون گفتن جنین تشکیل شده اما انگار رشدشون متوقف شده از روز دوم

زینب جون اون اسمهایی که نوشتین واسه چیه 

منم ببر تو اون لیست لطفا شاید خدا در حقم لطفی کردو آرزوی چندین ساله م براورده شد

۲۹ تیر باید آمپول روز ۲۱ پریودیمو بزنم واسه شروع سیکل ....دارم نزدیک میشم به روزایی که نمیدونم چه رقم خورده برام .... امیدوارم اینبار دیگه مثبت بشه 

الهی مرا  آن ده که آن به 
عزیزم دعاگوت هستم و منتظر خبر خوبت که انشاءالله قلب قشنگشو دیدی🍃☘😚

ممنون مامان مرجان خدا نی نی تو حفظ کنه

سپردم بخودش هرچی صلاحه از غروب حالت تهوع و یک کمی هم گرفتگی عضلات شکم دارم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
منو زياد ياد كني مامان سبحان جون، واقعا خُل شدن رو احساس ميكنم، اگه اينجوري پيش بره زبونم لال بايد ا ...

چشم محيا جون حتما دعات ميكنم ، ان شا الله شما هم خيلي زود دلت آروم ميشه عزيز دلم و دورت اينقدر شلوغ ميشه با وروجكهات كه ديگه فرصت فكر كردن به چيزهاي بيخود رو نميكني .

الهی به سلامتی و خوشحالی پسر زیبا رو تون رو بقل بگیرید  خدا خودش کمک میکنه مادر موجود عجیبی هس ...

سلامت باشي عزيزم ، واقعا همينطوره خانمي . ان شا الله خودت به زودي مادر بشي خانمي و اين توان مضاعف بياد توي وجودت . 😍😍😍

فدات بشم عزیزم.....  منم بدجوری دلتنگتونم....  انصافا یا پسرا خیلی شیطونن یا پسر من خیلی ...

واقعا آنا جون بچه هاي اين دوره زمونه انگار هر يك ماه هم كه ورژنشون جديدتره بلاتر ميشن ، دختر من هم خيلي وروجكه ، يادمه شما هم ميگفتي دخترت خيلي شيطونه ببين پسرت چيكار كرده كه دست اون رو از پشت بسته ، احتمالا پسر من هم روي دست خواهرش بلند ميشه .

عزیزم بستگی به شرایط وتعدادجنینات دارن.اگر بخوای سه روزه انتقال بدن وبسته ۴ تایی باشه بزارن امکان مث ...

اينوش جان اونوقت آيتم هاي ازمايش ايمني تون همه توي رنج نرمال بودن يا  ازمايش موردي رو نشون ميداد؟؟

...