2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
۱۹هفته و ۱ روز یعنی داری هفته۲۰ کامل میکنی عزیزم🌷🌷🌷

ممنون عزیزم..پس 1هفته افتادم.جلو😀من ی هفته کمتر حساب میکردم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
قبل مثبت شدن یه شکمویی بودم، یعنی هر کی باهام بیرون میومد بهش خوش می‌گذشت، از بس رستوران ها و آبمیوه ...

سلام عزیزم، من یه سوال داشتم، دفعه پیش گفتم باید یه دکترم یادآوری کنم برای آمپول تشکیل ریه، حالا ایندفعه بهش گفتم، گفت اره بزن، یعنی اگه نمیگفتم خودش نمیخواد بهم آمپول بده😑 بعد 4تا دگزامتازون داد به جای بتامتازون، گفت این بهتره، حالا شما نشنیدین عوارضی داره یا نه؟ من میترسم چون این آمپولا کورتون هستن، مانع جذب کلسیمم میشن😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من امروز رفتم كارت فريز جنين هام رو گرفتم و احتمالا ٢ ماه ديگه انتقال ميدن، ٥ تا جنين د ...

عزیزم 5 روز درهفته حداقل روزی نیم ساعت پیاده روی کن توکل به خدا ایشالله. نتیجه میگیری

میدونم عزیزم. اون کارای خیر جای خودشو داره ولی یه اسراری تو این قربونی کردن گوسفند هست که هیچکس ازش ...

چشم عزیزم اونم لحاظ کردم ممنون که به فکرمی

انشالله که اینبار مامان بشی

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
وای دوستان تورو خدا کمک هفته ۱۰ بارداری سمت چپ زیر دلم  درد میکنه میگره زیاد  بعد ول میکنه ...

اتفاقا منم از صبح همینطورم اما سمت راستمه تازه کمرم هم درد میکنه. امروز یهو اینطوری شدم اما بعد گذاشتم به حساب اینکه اگه باردار نبودم باید تو این روزا پری میشدم   نگران نباش این دردا ی عجیب غریب کلا تو بارداری طبیعیه

آزی جون..من بالاخره نفهمیدم چطوره محاسبه کنم..من امروز19هفته ام...از فردا ک 19هفته و1 روزم یعنی وارد ...

به سلامتی وارد هفته بیست میشی عشقم. روز اول هفته ۲۰. خدا نگه دار گل پسرت باشه😍😍😍

به سلامتی وارد هفته بیست میشی عشقم. روز اول هفته ۲۰. خدا نگه دار گل پسرت باشه😍😍😍

ممنون عزیزم😍 

خدا نی نی نازتو برات حفظ کنه😙😙

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرسي از پاسخت عزيزم، چن وقت و روزي چقدر ميشه خورد از اين ژل رويال؟  عزيزم ميدوني دقيقا ديازپام ...

من روزي اندازه نصف نخود ميخوردم با عسل قاطي شده باشه حتما خالي نبايد بخوريا بازم خانوماي ديگه هم بگن چه قدر ميخوردن

ديازپام نميدونم چند بود به ما نگفتن ولي ميخواي زنگ بزن مركز بپرس