2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
عزیزم منم وضعیتم مث قبل شماست  ج اهدا میخوام بگیرم  میشه بگی قبل انتقال چه داروهایی رو م ...

انشاللله که موفق باشی.داروهام و یادم نیست۴بار بوده انتقالام متنوع بوده اما روز انتقالمم متنوع بود این اخرین انتقالم دقیقا روز۱۴ بود

داروهام و امپول سینافکت و یادم و اسپرین از قبل انتقال با استرادیول و فولیک اسید

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
زینب جون اون اسمهایی که نوشتین واسه چیه  منم ببر تو اون لیست لطفا شاید خدا در حقم لطفی کردو آر ...

انشاللله عزیزم اب زیاد بخور و روزی۱ساعت پیاده روی کن و رحمت و گرم نگه دار اینا مهم قبلش و من انجام دادم وبگو حتما برات سرم ای وی ای جی بده و از الان روزی۱عدد اسپرین بخور🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اينوش جان اونوقت آيتم هاي ازمايش ايمني تون همه توي رنج نرمال بودن يا  ازمايش موردي رو نشون ميدا ...

آزمایشام مال ۳ سال پیشه یادم نیست، اما دکترخودم که پانکچر و هیستروسکوپی شده بودم نفهمید.این دکتر جدید که عوض کردم منو فرستاد دوباره آزمایش خون و یه چیزی به نام igg بالا بود و غلظت خون هم‌داشتم وحالا چیزای دیگه بود که من سر در نیاوردم و‌واسم کمیسیون گذاشتن .

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
مرسی عزیزم...خودمم تو فکرش هستم...منتظر بعد این انتقال ببینم چی میشه پارسال که بعد انتقال منفیم ضخام ...

انشالله که با همین انتقالی که در پیش داری مامان میشی راحت میشی🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
انشاللله عزیزم اب زیاد بخور و روزی۱ساعت پیاده روی کن و رحمت و گرم نگه دار اینا مهم قبلش و من انجام د ...

عزیزم  آ اس آ منظورته 

برای گرم نکه  داشتن رحم چه کارایی بکنم 

الهی مرا  آن ده که آن به 
انشاللله که موفق باشی.داروهام و یادم نیست۴بار بوده انتقالام متنوع بوده اما روز انتقالمم متنوع بود ای ...

سوال تکراری من از همه اینجا اینه که آندومترتون چندبود

الهی مرا  آن ده که آن به 
عزیزم شوهر منم ازو انسدادیه.دکتر گفت میکرو کنین.البته ما عمل نکردیم که انسداد رو برداریم

شوهر من چند سال پیش فتق  شکمی گرفت و عمل کرد .دکتر میگه در اثر اون عمل مجاری عفونت کرده و به مرور بسته شده در واقع وازکتومی خدادادی.یه عمل وازو وازکتومی براش انجام دادن که برعکس وازکتومیه و مجاری را پیوند میزنه باز میکنه.واریکوسل هم داست یه عمل هم برای اون کرد.میتونم بپرسم الان وضعیت شوهرتون چطوره ؟ما الان دوملیونه از نظر پزشکی با این تعداد نمیشه طبیعی باردار شد ولی پارسال که عددش خیلی کمتر از الان بود من باردار شدم طبیعی البته  خارج رحم شد یه لولا از دست دادم.الان موندم میگم وقتی پارسال حامله شدم خوب حتما صبر کنم میشم با ز هم اما وقت هم میگذره سن آدم میره بالا.میشه بیشتر از خودتون بگی نظر دکترا چی بوده براتون

عزیزم استرادیول رو تا کی گفته بخوی ؟ من تا قبل ان تی تموم میشه 

من هم تا قبل ان تي تموم ميشه. هفته به هفته كمش كرده تا تموم بشه قبل ان تيز

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزیزم سعی کن تایم مکمل های همسرتون رو جوری تنظیم کنی که خونه باشن. بعد خودت سر ساعت مکمل رو با یه لی ...

بی نظم نیس چند وقت که میخوره میگه به حالم نمیسازه زیرش در میره یه بار میگه سرم درد میگیره هر بار یه بهانه ای.

❤❤❤ من تیکرم قبل از سونو بوده با توجه به پریودم که ۸ اردبیهشت بوده  ولی  تو سونو فکر کن ...

منم آخرين پريم ٨ ارديبهشت بوده😊راستي سونو قلب رفتي سن جنين و رو بهت كمتر گفت نسبت به آخرين پري؟ به منم كمتر گفت 😊

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

دوستان این قرص ژل رویال هست که دکتر برای من تجویز کردن و به نظرم خیلی عالیه چون من از وقتی این قرص رو خوردم سردرد میگرنیم به کل ظاهراً از بین رفته از دارو خانه هم گرفتم حدود 300تومن شد اما تعدادش زیاده اینو محض اطلاع دوستان گفتم 🥰🥰به امید مامان شدن همه