2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من رویام😁🤭😘 میشه گفت زود گذشت اما دلتنگی و دوری از خونه باعث میشد روزای سختی باشن که خدا رو شکر ...

الهی بگردم الهام جون😉😁

انشالله که با دیدن فسقل جان ، جانان همه سختی ها به شیرینی تبدیل میشه

😍😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم‌چه جوری معلوم‌میشه استروژن‌از پروژسترون‌بیشتره؟  

وقتی اندومتر از حالت معمول در روزهای اول پریود ضخیم تر هست خودش نشان از این شرایطِ که مقدار استروژن از پروژسترون بیشتر هست

اما تو آزمایش هم این هورمون سنجیده میشه.

من شرمندم😥بخیر گذشت خدارو صدهزار مرتبه شکر🌷

سلام عزیزم خیلی بهت تبریک میگم میشه بگی با کدوم دکتر پانکچر و انتقال داشتی و انتقالت چه مدت بعد فریز بود و مشکلت چی بود که آی وی اف شدی ببخشید زیاد سوال کردم اگه دوست داشتی جواب بده

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
بله دقیقا همین.. اتفاقا دکترم همین بهم گفت چاقم نیستم یعنی bmi زیر ۳۰ هست... اره اتفاقا پارسال بع ...

ابن بیماری سه دسته ست ، شاید برای شما سخت ترین بخشِ 

اما درمان داره دکترت رو عوض کن به نظرم.

و اینکه ممکن  bmi  تون خوب و نرمال باشه اما چربی دور کمر داشته باشید (معمولا همه مون شکم پهلو رو متاسفانه داریم) اون رو آب کن

ولی با گفتن حرف یه دکتر کوتاه نیا و تمام راهها رو امتحان کن عزیزم

خدا پشت و پناهت

محیا جون چ خبر از خودت..کی موعدته؟

نفسي جونم سلام دوست مهربونم انشالله نيني تو صحيح و سالم سر موقع بغل بگيري، همين الانم از تَح دات يه فرجي براي نيني دار شدن من بخواه😅 من امروز موعد آزمايشم بود ولي قبلش بيبي زدم منفي بود ولي حالا برا قطع پروژسترون ديگه مجبوري آزمايشم ميدم توكل ب خدا، ميگم خُل شدم يعني همين، با بيبي سفيد ميرم آز😆 راستش نفسي جون ميخوام برم دكتر ازمايشات ايمني انعقاديو نشون بدم تكليف انتقالم روشن شه انشالله

...
نفسي جونم سلام دوست مهربونم انشالله نيني تو صحيح و سالم سر موقع بغل بگيري، همين الانم از تَح دات يه ...

عزیزم.حتما باید ازمایش بدی .بهترینها رو برات ارزو میکنم🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزيز دلم اتفاقا اون لحظه به تنها چيزي كه فكر ميكنم شما دوستان گلم هستيد ، قابل باشم دعاگوي همه هستم ...

الهی به سلامتی و خوشحالی پسر زیبا رو تون رو بقل بگیرید 

خدا خودش کمک میکنه مادر موجود عجیبی هست اصلا سختی و خستگی براش معنا نداره

شاید گاهی به زبون بیاره اما توان عجیب و غریبی خدا بهش هدیه میده که خودش انگشت به دهان میمونه واقعا این منم...

😍😍😍😍

امروز ازمایش دادم. فقط دعام کنید.

انشاءالله ک خوش خبری عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم.حتما باید ازمایش بدی .بهترینها رو برات ارزو میکنم🙏

ممنونم خيلي ممنونم از دعاي قشنگت، الهي ك خدا صداتو بشنوه و در حقم اجابت كنه، نفسي البته من اين ماه اي يو اي كرده بودم خير سرم، ولي ديگه نميخوام معطل شم اين ماه به كمك خدا پيگير كاراي انتقالم هستم البته اگه دارو لازم باشه ممكنه بيوفته واس ماه بعد توكل ب خدا در هر صورت، نفسي جون شما سي دوم انتقال چن تا جنين داشتين تو فريز؟

...
دکتر برام ۱۹ ازمایش نوشته . زودتر بیبی بزنم نشون میده؟  ۳ انتقال داشتم

عزیزم الان خیلی زوده ک بی بی نشون بده صبورباش و ب امسد خدا تا وقت ازمایشت صبرکن. انشاءالله ک دلت روشن میشه....اصلاب علایم نیست. ذهنتو درگیر نکن 

دکتر برام ۱۹ ازمایش نوشته . زودتر بیبی بزنم نشون میده؟  ۳ انتقال داشتم

یعنی سوم تیر انتقال داشتی؟ بی بی چک نزن تو رو خدا خطا زیاد داره میزنی منفی نشون میده نا امید میشی صبر کن به موقع برو آزمایش بده اینطوری تمرین صبرم کردی برای بچه داری لازمه😁

خدا جونم شکرت...
سلام عزیزم خیلی بهت تبریک میگم میشه بگی با کدوم دکتر پانکچر و انتقال داشتی و انتقالت چه مدت بعد فریز ...

نه عزیزم خواهش میکنم ممنونم

من اهداییم و دکتر فروتن عزیزم و من بهمن اولین انتقالم بود منفی بود و الان بعد ۶ماه فریز گذاشتم🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم