2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدارو شکر عزیزم، جنین‌های با کیفیتی هم تشکیل شد با وجود آزو اسپرمی همسرتون؟ درمانشون هم با دکتر رستم ...

گرید b

دکتر همسرم دکتر منصوری اورولوژیست هستن و همین دکتر منصوری با یبار معاینه متوجه شد و گفت بیوپسی انجام بده ۱۵ سال ازدواج کردیم خیلی دکتر رفتیم ولی یکیشون نگفت که اورولوژیست ببینه تا اینکه سال ۹۰ پیش ی دکتری رفتیم و گفت شما برید پیش اورولوژیست خدا خیرش بده از اون موقع متوجه شدیم مشکل مادرزادی هست و درمان پیش گرفتیم و دکتر منصوری گفت فقط ای وی اف که معرفیمون کرد به خانم دکتر فلاحی دیگه انجام دادیم یکبارسال۹۰ یکبار هم سال ۹۲ دیگه بعدکه جواب نگرفتیم درمان ول کردیم تا پارسال که اقدام کردیم اینبار پیش دکتررستمی... که متاسفانه باز ابان ۹۷ نشد ۳تا انتقال دادم

دیگه باز بهمن ماه تخمک کشی و... جنین که تشکیل شد گذاشتم بری خرداد که خداروشکر از سهتا جنین فریز شده دوتاش رو انتقال دادن حالا منتطرم ببینم خدا چی میخوادالبته اینسری پی آر پی هم انجام دادم 

انشالله که جواب گرفتم 🙏

تخمک فریزشده ندارم ولی اسپرم چرا فریز شد 

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
نه نرفتم هنوز٢٨ ارديبهشت انتقال دادم

عزیزم شما کی میرین برای سونو قلب؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
نی نی تون مبارک باشه شما هم میکرو کردید؟ کِی آز دادید؟ میشه یکم از علایمتون بگید

ممنونم. انشاءالله قسمت شما😍

بله منم میکرو کردم. ازم برای ۲۵ خرداد بود. راستش من علایم خاصی نداشتم جز اینکه کمی سایز سینه هام تغییر کرد و کمی درد می کرد. اها روز ۵-۶ انتقال هم زیر دلم تیر می کشید البته کوتاه بود. ولی انتقال قبلی علایمم بیشتر بود که خب نشد. برای همین همونطور که بچه ها همیشه می گن به این نتیجه رسیدم واقعا به علایم نیست. خیلیا اصلا علایم نداشتن و باردار بودن.

شما هم انشاءالله مامان شدی و چند روز دیگه برامون خوش خبری❤️ به چیزای خوب فکر کن❤️

دکترتون دکتر نصر هست؟ میشه بگین اخلاقش چطوره؟ نوبت دهیش چطوریه؟ و اینکه کدوم دکتر اورولوژ رو قبول دا ...

عزیزم من مریض دکتر نصرم.مارو فرستاد پیش دکتر مظلوم فرد.همون تو مطب دکتر هستش یه اتاق دیگه

من تا 20 روز تاخیرم داشتم.... 

شما که تا بیست روز تاخیر داشتی تو این بیست روز ترشحاتتون چطور بود؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون