2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ای بابا چرا نگران؟؟ خیلی از مامانا رو دیدم حالت تهوع نداشتن دنبال دردسری ها میخوای اون ضحاک با دید ...

عزیزمی تهوع ببینه که دیگه هیجی یهو صدای آژیر ماشین تیمارستان میشنویمو.....

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ممنون روی آندومتر گرمی خوردنا تاثیر نازک شدن نداره؟

فکر نکنم تاثیر داشته باشه والا من تو عمرم اندومترم نازک نبود این ماه انتقال جنین فریز داشتم نمیدونم از استرس بود یا چی ازروز یا 11 تا 13 پری لکه بینی داشتم که استرادیول ها مو بیشتر کرد بعداز 4 روز گفت کمی ضخامتش بهتر شده ولی باید پی ارپی بشی توکل به خدا ایشالله هممون نتیجه بکیریم من بار چهارم انتقالمه دوساله قبل میکرو زیفت کردم که نتیجش شد حاملگی خارج رحم 

روز 13 گفات 12 ولی سه خطی نشده. روز 17 سونو کرد گفت خوبه دیگه نگفت چنده 

من اکه برم پیش دکتر شما کلا میگه لطفا پاتو تو مطب من نزار 

من آندومترم ۵ 

برای شما که عالیه ماشاالله نگران نباش 

الهی مرا  آن ده که آن به 
اینو ببری دکتر جنتی نشون بدی میگه اگر خانوم مشکلی نداشته باشه به راحتی طبیعی باردار میشی جلوی چشم خو ...

اره منم تحربه بدی از رفتن پیش اورولوژیست دارم 

با شوهرم با جواب ازمایش خیلی صعیف با موفوی ۲ درصد و amh حدود ۲.۵ من رفتیم دکتر فرهی چی بگه خوبه؟

درجا گفت حالا شما که احتمالا واریکوسل داری ولی فکر کردی بارداری یک خانم ۴۴ ساله چقدر محتمله؟ !

یعنی رسما یک کاری کرد همون ولمن رو هم که شوهرم میخورد دیگه نخورد

منم دیگه پیگیر ادامه کار اورولوژی و رفتنش پیش فرهی نشدم و اتفاقا راه درستم‌همین بود بنظرم رفتن پیش اوروِلوژ و دارو و عمل مردا فقط وقت تلف کردنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
الهیییییی شکر  خیلی مبارکه  لطفا برا همه منتظرا و بعد من دعا کن . منم ۶ روزه انتقال دادم

انشاالله همه منتظرا مامان شن هرچه سریعتر..وانشاالله شماهم مثبتی مامانی

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

دوستان من انتقالم افتاد ماه ديگه فقط يه سوال من اولين بار ميخوام انتقال بدم به خاطر مورفولوژي همسرم ivfكرديم  به نظر شما منم برم آزمايش ايمني و انعقادي بدم يا الان لازم نيست؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام دوستان. آزمایش های ایمنی و انعقادی باید در روز دوم یا سیکل انجام بشه؟؟؟ یا در روز های دیگه هم میشه انجام داد؟

لطفاً بهترین در آزمایشگاه در این زمینه اگه تجربه دارید معرفی کنید. ممنونم

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت