2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خو منم همینو میگم.واسه همین دیگه نمیخوایم اینجا ادامه بدیم

من خودم مرکزی که بهم کفت هشت تا تخمک پوک بوده انداختیمشون بار بعد هم گفت فقط دو تا بی داشتی بقیه سی هستن عوض کردم،رفتم طرازی ،اونجا گفت کیفبت تخمکت خوبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم مرکزی که بهم کفت هشت تا تخمک پوک بوده انداختیمشون بار بعد هم گفت فقط دو تا بی داشتی بقیه سی ...

طرازی تا دوماه بعد نوبت نمیده.من نمیخوام دوماه وقتم بره

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
طرازی تا دوماه بعد نوبت نمیده.من نمیخوام دوماه وقتم بره

اصلا عجله نکن ،منم مثل تو بودم ،یه عالمه عجله کردم رفتم پیش رزاقی خوب که همه کارهامو انجام دادم چندین ماه ازمایش و ....حالا که خواستم وارد سیکل بشم زفت کانادا ،با انا مشورت کردم گفت بیا طرازی،دو ماه تو نوبت بودم ،این تاخیرها رو به فال نیک بگیر و اصلا ناراحت نشو،

دلارام شوهرت زالو بزاره ،خیلی خوبه ،شوهر خودم چندین ماه گذاشت خود شوهرم میگفت تاثیرشو حس میکنم 

عزیزم ممنون از پیشنهادت امااصلا نمیخوام دنبال درمان سنتی برم.راستش اصلا به درمان سنتی اعتقاد ندارم.شاید واسه شما تاثیر داشته اما نمیشه گفت چون واسه شما تاثیر داشته پس حتما برا ما هم تاثیر داره.چند ماه وقت بزاریم برا زالو درمانی و هیچ اثری هم نداشته باشه .اونوقت چی برامون میمونه؟ کلی زمان که الکی تلف کردیم.همین طوری هم ما یکسال زمان رو تلف کردیم.دیگه نمیخوام بیشتر از این وقت رو تلف کنم.

ماهی کوچولو رفت دکتر نصر،من خودم با انا و مرجان و لوبیاش طرازی بودیم 

میشه ماهی کوچولو رو برام صدا بزنی؟ بلد نیستم صدا بزنم.از طرفی هم آی دیش رو هم مطمئن نیستم

عزیزم ممنون از پیشنهادت امااصلا نمیخوام دنبال درمان سنتی برم.راستش اصلا به درمان سنتی اعتقاد ندارم.ش ...

نه من اصلا اینو نمیگم،من شوهرم زمانی که زالو درمانی میکرد ما دنبال کارهای ای وی اف بودم ،دوتاش رو باهم جلو بردیم چون خودم هم اصلا به طب سنتی اعتقاد زیادی ندارم،حتی یک روز هم وقت تلف زالو درمانی نکردیم ،زالو رو میرفت منم تهران کارهای ای وی اف رو انجام میدادم

یکی از بچه های همین تابپیک با دو لوله بسته طبیعی باردار شد ،خدا بالاتر از همه چی هست 

افرین واقعا

با خدا باش و پادشاهی کن🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم