2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ذخیرم توی آزمایش خون یک و بیست و هفته،ولی دکتر نصر گفت زیر یکه اشتباهه،روش دیگه چجوریه آنا من از رو ...

گلم روش شانگهای هست که تعداد تخمک کم ولی با کیفیت تولید میشه و اجازه میدن حداقل ۵-6تا جنین تشکیل بشه و فریز کنن بعد انتقال، مخصوص افراد با ذخیره کم هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم اونسری که سرنگس خوب بود بازم کبود میشد. انوکسا هم قبلا میزدم اصلا کبود نمی شد . نمیدونم چر ...

والا اینا دیگه خیلی تخصصی هست ولی اگر اشتباه نکنم وزن مولکولی هپارین بالاتر هست و از جفت رد نمیشه، حالا این که کی انوکسا باید بدن کی هپارین رو نمی دونم ولی احتمالا مشکل شما با همین هپارین رفع می‌شده و نیاز نبوده انوکسا بزنی

عزیزم دی اف ای  اومده پایین ولی تحرک و مورفو تغییری نکرده،حتما باید بررسی بشه،،،ایشالا که خیره

اگه دی اف ای اومده باشه پایین بقیه ش حله،، من خودم ازمایشی شبیه به ازمایش شما البته با دی اف ای اصلاح شده تون رو با چشم خودم دیدم که دکتر جنتی گفت طبیعی هم میشه و با ای یو ای هم میشه

...

عزیزم مورفولوژی و حرکت اسپرم ضعیفه

DFIهم خوبه ولی اگرتقویت شه با مکمل های خوب خیلی بهتر هم میشه کمپرس یخ همیشه بذاره قبل آزمایش هم حتی بیضه ها باید خنک باشن  

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
وای چقد تو ماهی... میشه واسه منم بخونی که ان شاالله وضعیت تخمدانم خوب باشه. ذخیرم خیییلی کمه گفتن ش ...

قربونت برم عزیزم برات خوندم خانومی ان شاءالله تخمکای خوبی داری دکترارو بیخیال خدا خودش معجزشو نشونت بده به حق صاحب این روز😍😍

خدا جونم شکرت...
خیلی ممنون گلم، اره عزیزم فردا آز دارم، از همه‌مامانا و‌منتظرا التماس دعا دارم، به نی نی تو‌دلیت&nbs ...

چشم عزیزم دعاگو هستیم خاله جون😍 ان شاءالله با بتای خوبت بیای اینجا رو پر از شادی کنی مامان خانوم

خدا جونم شکرت...
ممنون گلم ۷ساله باردعر نمیشم ...این ازمایش قبل خوردن دارو بود البته بعد ۷سال چند ماهه پیش رفتیم ابن ...

والا من که شیش جای مختلف ازمایش دادم همیشه تعداد همونی که همه جا بود تو ابن سینام همون بود

بقیه مولفه ها رو‌نمیدونم چون تغییرات داشتن ولی تعداد ابن سینا با چندین ازمایشگاه دیگه یکی بود حالا چ جوری برا شما تعداد امید با ابن سینا انقد میتونه فرق داشته باشه

...
ممنون گلم😘 یکی بهم گفت تو سایت ۹۸ درصد اسپرماش مردن دلم ترکید

آخه کی نا امیدت کرده اشتباهی، نه عزیزم 97 درصد موفولوژی نرمال ندارن که برای میکرو اصلا عدد خطرناکی نیست، ما با موفو 0 مامان داشتیم کلی، حتی بارداری طبیعی، تو آزمایش دوم تحرک آ کلا نداره، ولی دی اف آی خیلی خیلی بهتر شده، با همین فرمون ادامه بدی مکمل ها رو و بقیه رعایت کردن ها رو تحرک آ هم عالی میشه، نگران مورفو هم نباش خیلی مقاوم به درمان هست ولی خدا رو شکر با روش های جدید الان شما عالی جواب می گیرین ان شاء الله 

روش های الان رو با چند سال پیش اصلا مقایسه نکن خیلی بهتر و به روز تر شدن

مامانا من نگرانم  طبق حساب مرکز امروز ۶ هفته و دو روزمه ولی اصلا تهوع و علایم هیچی ندارم فقط ر ...

ای بابا چرا نگران؟؟

خیلی از مامانا رو دیدم حالت تهوع نداشتن

دنبال دردسری ها میخوای اون ضحاک با دیدن حالت تهوعات خوشحال بشه🤨😐😅😅