2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام دوستان منم میخام کسایی دوقلو باردارن اینو بخونن که دچار مشکل من نشن من دوقلو باردار شدم همه جی ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم به خدا نمیدونم چی بگم.... 

فقط از خدا برات آرامش و پشت بندش معجزه میخوام..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

انا جون من این چند وقته که تصمیم میگرفتم برای میکرو تاپیک شما رو خوندم 

از امروز به امید خدا آمپول هام شروع میشه 

تو یکی از صفحات خونده بودم یه نوع آمپولی هست که نباید اگه عفونت اینا داری تزریق کنی بدتر میکنه یادم نیست کدوم صفحه میشه اسم آمپول رو بگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

برای من آمپول منوتروفین و سینا اف به مدت پنج روز نوشته که بعدش برم سونو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها من الان روزهفتم هستم ک انتقال دادم بعد شیاف پروزسترون برام نوشته بودن فرداتموم میشن توشه ...

عزیزم اگه پیدا نکردی بگو دکترت معادل آمپول تجویز کنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من ۸ روزه انتقال دادم وهیچ علائمی ندارم صبح بی بی سفید وزدم بعد یک ساعت اینجوری شد الان بی بی ...

عجول خانوم مبارکه..... 

چرا دیر بی بی گذاشتی یه هفته قبل انتقال میذاشتی حتما دو خط پررنگ میشد!!!! 

سلام بچه ها  من الان بیمارستانم ، دکترم برای امروز سه تا سرم آی وی آی جی گفته تزریق کنم  ...

نگران نباش عزیزم.... 

من یادمه یکی از دوستان دقیقن چند ساعت قبل انتقال تونست سرم تهیه کنه و بزنه و شکر خدا +م شد.... 

الکی به خودت استرس نده..... 

سلام لی لا جون خوبی ؟ همیشه به فکرتم عزیزم در چه حالی ؟  لی لا حالم بده امروز خیلی استرس کشیدم ...

عزیزم منظورش این بوده سریع تزریق نشه و کم کم 3-4 ساعت طول بکشه.... 

نه اینکه فقط 3-4 ساعت فرصت داشته باشی برا تزریق..... 

سلام دوستان 

من ۳ تیر انتقال دادم تو رویان کلا از یکم تا دیروز امپول پروژسترون زدم و از امروز به درخواست خودم میخوام شیاف استفاده کنم گفته ۲ تا صبح و شب از جلو یا عقب 

الان موندم چحوری استفاده کنم اخه جلو برام سخته از اونور گفتن بهتره بنظرتون چکار کنم خیلی خیلی مضطربم که باعث شد بیام تو گوشی

سلام دوستا بچه ها من چهار ماه دیگه میرم باز برا انتقال خبر دارید  لیز بدن مخصوصا زیر بغل و بک ...

عزیزم من جات بودم نمی‌رفتم.... 

خوب یهویی بذار بعد زایمانت برو.... 

من ترجیح میدم روزه شکدار نگیرم.... 

چرا من هیچ علائمی ندارم🤔 روز هشتم انتقالم نمیدونم هفته دیگه پنجشنبه که آزمایش دارم شادم و بی تفاو ...

عزیز دلم اصلا علائم بارداری به این زودی نمیان.... 

اولیش همون بتاست.... 

بقیه هر کی هر چی میگه مال داروها یا توهماته.... 

سلام.بچه ها تاخیر پریود بعد از انتقال منفی تا چند روز طبیعیه؟ الان موقع پری دومم بعد از انتقاله ولی ...

من تا 20 روز تاخیرم داشتم.... 

مامانا تا هفته ۰ند باید امپول پروژسترون و انوکسا رو بزنیم؟ دیگه جای سالم ندارم

بستگی به شرایط داره.... 

پروژسترون معمولا تا 12 هست بعدش نیاز باشه پرولوتون هفتگی میدن.... 

انوکسوپارین معمولا تا چند روز قبل زایمان..... 

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚بچه ها یه سوال مهم من همش از گلوم تا معدم میسوزه وقتی چیزی زیاد میخورم هم غ ...

عزیزم به دکترت بگو دارو میده.... 

من پنتاپرازول میخوردم بهتر بودم....