2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

سلام عزیزم، منم فعلا منتظرم تا چند روز آینده ان شاالله پریود بشم و. داروهامو شروع کنم، تا ببینیم خدا چی میخواد، شما پیگیر علت منفی شدنتون نشدی؟ میخوای صبر کنی 2 ماه آینده دوباره انتقال بدی؟ 

عزیزم، کدوم دکتر یا مرکز بودین؟ 

شیراز دکتر رستمی 

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیراز دکتر رستمی 

حدس زدم عزیزم،چون گفتین بعد از 21روز باید آزمایش بدین که روش دکتر رستمی هستش، مشکلتون چی بوده عزیزم، البته اگه دوس دارید بگید، و اینکه ان شاالله فردا خوش بر باشی 🙏

من سه روزه تخمک کشی شدم قبلا یعنی ۳ سال پیش این کارو کردم ولی فقط دوروز درد داشتم ولی الان درد تهوع ...

احتمالا هایپر شدی عزیزم، سفیده تخم مرغ زیاد بخور، اگه میتونی وحتی به سختی آروم تو خونه راه برو، مایعات فراوون و دوغ بخور و گوشت، ان شاالله اینارو رعایت کنی بهتر میشی

مامانا من نگرانم  طبق حساب مرکز امروز ۶ هفته و دو روزمه ولی اصلا تهوع و علایم هیچی ندارم فقط ر ...

مامان تارا منم دقیقا همین حسو دارم. البته که بچه ها قبلا گفتن ممکنه اصلا حالت تهوع رو‌کسی تجربه نکنه ولی ادم دلش می خواد یه نشونه ای چیزی ببینه یکم دلش قرص شه☺️

مامان تارا منم دقیقا همین حسو دارم. البته که بچه ها قبلا گفتن ممکنه اصلا حالت تهوع رو‌کسی تجربه ...

نی نی تون مبارک باشه شما هم میکرو کردید؟ کِی آز دادید؟ میشه یکم از علایمتون بگید

قربونت برم عزیزم لطف داری ممنون که با دلای مهربونتون دعام میکنید، خیلی دلم گرفته...

نگین جان عزیزم از همون روز که فهمیدم به یادت هستم وامیدوارم جواب آزمایشت بدون نقص و مشکل باشه و یه نفس راحت بکشی و دلت شاد بشه عزیزم🙏🙏🙏🙏

خدایا نی نی تو دلی نگین جون صحیح و سالم براش نگه دار.الهی آمین💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💞

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
حدس زدم عزیزم،چون گفتین بعد از 21روز باید آزمایش بدین که روش دکتر رستمی هستش، مشکلتون چی بوده عزیزم، ...

انشالله عزیزم 🙏

خواهش میکنم نه چ اشکالی داره

آزواسپرمی هست شوهرم ولی خداروشکر کیفیت اسپرما خوبه فریز میکنن برامون از این بابت خداروهزارمرتبه شکر میکنم 🙏

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
کاش حداقل میدیدن این جوریه چندتا از تخمک ها رو فریز می کردن حداقل، واسه منم تو اسپرم واش اول همه به ...

میدونی زینب جان من دقیق نمیدونم روند گرفتن جنین اهدایی چطوره؟ اما خب بنظرم درست نیست که جنبن شناس مستقیم با دلال جنین اهدایی در ارتباط باشه.خب دلیل  این همه اصرار برا گرفتن جنین اهدایی رو درک نمیکنم.تازه بهمون میگه تا یه هفته دیگه جوابشو بهم بدین تا با خانم فلانی دلال جنین اهدایی براتون هماهنگ کنم.حتی یجورایی مشکوک هم شدم.شاید شک من بی مورد باشه اما خب بهم حق بدین.از همون اول همش میگفتن جنین اهدایی.حتی دکتر شوهرم بزور راضیش کرد برا بیوپسی.بعد امروز به ما میگه اسپرمی که با بیوپسی گرفته بشه بدرد نمیخوره.خب اگه بدرد نمیخوره چطور اینهمه آدم با بیوپسی ازشوم اسپرم میگیرن و خیلی هاشون هم باهمون اسپرم باردار میشن.

مجبورم بیام تهران.تارا جون فکر میکنه من همه چی رو میخوام هول هولکی ببرم جلو هر چند میدونم فقط میخواد منو آروم کنه .اما من خودم معلمم فقط سه ماه تابستون وقتم آزاده.از مهرماه چهار روز در هفته باید برم مدرسه سه روز برام وقت آزاد میمونه که دوروز پنج شنبه جمعه است که همه جا تعطیله میمونه فقط یه روز که خب فایده نداره.میدونم خودش شاغله و شرایط منو درک میکنه.حالا بماند که یه سری کاغذ بازی برا روال اعزام پزشکی هست که طول میکشه و زودتر باید اقدام کنیم.حالا باید بمونم فردا شوهرم صحبت کنه با همکاراش ببینه میتونه کاغذبازی ها رو یکم جلو جلو براش انجام بدن به خاطر شرایطمون.بعدش زنگ بزنیم برا نوبت گرفتن.

چقد دلم برا شوهرم میسوزه.امروز همش میپرسید امکان داره تا فردا جنینا دوباره رشد کنن؟ هر چی براش توضیح میدم باز همون سوال رو بعد از چند ساعت میپرسه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام عزیزم، منم فعلا منتظرم تا چند روز آینده ان شاالله پریود بشم و. داروهامو شروع کنم، تا ببینیم خدا ...

ایشالا به سلامتی ، من رفتم سونو میگه یه تیکه دو سانتی مونده حالا برم دکتر ببینم باید چیکار کنم ، همسرم هم میگه من بچه نمیخوام و دیگه انتقال نده ، از روز اول من با مصیبت هی بردمش حالا که دیگه باید یکی خودمو هل بده ، زمان بگذره ببینم چی پیش میاد