2777
2789
عنوان

دومادتون

66 بازدید | 7 پست

خانما که دختر دارین. میگم اگه پسری از دخترتون خوشش بیاد ، خیلی. ولی کار درست درمون نداشته باشه . بعد احتمال زیاد شما دختر نمی‌دید دیگه نه؟ منم باشم نمیدم

بعد اگه جفتشون مهاجرت کنن ، سرو سامان پیدا کنن ( جدا جدا) اونموقع هنوز نمیپذیرید پسررو؟ ناراحت میشید با دخترتون در ارتباط باشه؟ بخواد ازدواج کنه باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدم عزیزم.سر وسامون پیدا کنن میدم. پسره اگه مرد باشه، کار در شأنش هم کم‌کم پیدا میشه.

ناراحت نمیشید اگه دور از چشم شما ، به دخترتون نزدیک شده. یعنی یه کشور غریب. پیش خودتون بگید این اگه مرد بود همینجا پا قدم میزاشت؟

ناراحت نمیشید اگه دور از چشم شما ، به دخترتون نزدیک شده. یعنی یه کشور غریب. پیش خودتون بگید این اگه ...

نه خب دله دیگه. دوسش داره. لابد دخترم هم دوسش داشته که این اجازه رو بهش داده.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
نه خب دله دیگه. دوسش داره. لابد دخترم هم دوسش داشته که این اجازه رو بهش داده.

ممنون از شما بانوی فهمیده و روشنفکر 🙏 

مادر من  روشنفکر نیست! یعنی یکار کوچیک برا دختره کنم. فک میکنه دختره از اون دخترای تیغ زن و هفت خطه. در حالی که من چهار ساله میشناسمش. از روز اول فهمیدم اینطور نیست

ممنون از شما بانوی فهمیده و روشنفکر 🙏 مادر من روشنفکر نیست! یعنی یکار کوچیک برا دختره کنم. فک میکن ...

لطف شماست.

نمی‌دونستم مرد هستید.

مادرتون رو حساس نکنید. کم‌کم ایشونو متقاعد کنید. بگید که چقدر اون دختر رو دوسش دارید و دیگه بعیده همچین حسی رو با یه آدم دیگه تجربه کنید. ازشون بپرسید مگه خوشبختی شما بهترین آرزوشون نیست؟ بگید با این دختر احساس خوشبختی میکنید.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟