2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045856 بازدید | 684486 پست
جدی انا جون؟اخه میگم شاید ویتامینای بپن خودمم کم باشه.حالا چیزی نمونده تا شنبه عزیزم.ممنون از راهنما ...

بدن*

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمیشه گفت پايينه یا بعد تکرار میشه در موردش نظر داد....  عزیزم بوی معجزه میاد؟؟؟؟؟؟؟&nbs ...

بله فدات شم.واقعا معجزه س برام.هنوز باورم نشده.راستش یخورده بخاطر همین بتای پایین میترسم فقط

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بله فدات شم.واقعا معجزه س برام.هنوز باورم نشده.راستش یخورده بخاطر همین بتای پایین میترسم فقط

نیوا جان عزیزم باردارشدی😍😍😍😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم سر خود که نمیتونی بزنی اما فکر کنم طبق تجربه دوستان اول تخمداناتو تقویت کنی بعد تحریک تخمدان د ...

چطور تقویت کنم

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
بله عزیزم ب لطف خدا

خداروشکر ..خیلی خیلی مبارکت..خداحفظش کنه برات

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من هرچی لیست آزمایش ها  ر کپی میکنم بذارم برات،نمی یاره وپیغام میده تعداد کاراکترها بیش از حد م ...

ممنون دوستم از راهنماییت.برا غلظت خون آسپرین استفاده میکنید؟؟؟اگه دوستان بتونن لیست آزمایش هارو برام بذارن ممنون میشم

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
خداروشکر ..خیلی خیلی مبارکت..خداحفظش کنه برات

نفسی جونم من تکرر ادرار زیاد دارم هر ربع یا بیس دقیقه همش دسشوییم ولی شب کمتره . شمام دارین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نفسی جونم من تکرر ادرار زیاد دارم هر ربع یا بیس دقیقه همش دسشوییم ولی شب کمتره . شمام دارین ؟

عزیزم.تکرر ادرار تو بارداری طبیعیه.منم  میرم.البت چون اب هم زیاد میخورم

عزیزم.تکرر ادرار تو بارداری طبیعیه.منم  میرم.البت چون اب هم زیاد میخورم

منم آب زیاد میخورم ولی ربع ساعت ی بار میرم همه تعجب کردن بهم میگن چرا اینهمه میری دسشویی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها از الهامی جون خبری نشد؟ان شاالله که مثبت باشه

از هانا جون و رویا جون همدخیلی وقته خبری نیست ان شاالله حال خودشون و نی نیاشون خوب خوب باشه ❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم