2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست

بچه ها من نمیدونم چرا فکر میکردم سی دی مارکرارو داشتم تو آزمایشم،الان دیدم نیست😐الان عکسشو میذارم ببینید به دکترم بگم چیارو اضافه کنه بهش؟ انعقادیاش کامله؟

اینم بگم من هم آسپرین دارم هم بعد انتقال بهم هپارین داده روزی دو بار میزدم 

سلام آنا جون  چطوری ؟ کوچولوهات چطوره؟ خدا قوت . حسابی سرت شلوغ شده . انشالله همیشه سلامت و شا ...

فدات خوبیم..... 

کوچولوهای خودت چطورن مامان مشغول؟ 

عزیزم خوب 6 اسفند تا امروز میشه 23+11 روز یعنی 34 سیکلشه..... 

بستگی داره سیکلاش چند روزه باشن یعنی چند روز تاخیر باشه..... 

در کل 60 یعنی بارداری ولی با تکرارش میشه از سلامت بارداری مطمئن‌تر شد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم کم نیست.مخصوصا اگر طبیعی جلو رفتی.انشاله بارداری خوبی پیش رو داشته باشی....   من حتی ...

با این تیتر ک میگی گل پسرتو باردار بودی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها ببینید انعقادیام کامله؟ایمنی که اصلا ندارم نه؟؟؟به دکتر طرازی بگم خودش مینویسه؟اینارم طرازی نوشته بود برام نمیدونم چرا ایمنیو ننوشته!!منم خوش خیال فکر میکردم ایمنیارو دادم!نمیدونم چرا انقدر گیج بودم  

آسپرینیم داده بود بهم به اضافه هپارین که بعد انتقال میزدم

بچه ها امروز زنگ زدم به شماره ای که دکترم داده بود گفت داروهاتو ادامه بده تا آز بعدی بعد زنگ بزن😬😬 ...

عزیزم توکل به خدا تکرارش کن خدا رو چه دیدی؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم چشم تلاشم رو میکنم این که ۲۴ ساعته توی خونه ام، داره حالمو بد میکنه. یه ذره میشینم د ...

عزیزم بر اساس شرایطت حساب کتاب کن قرارم نیست تو خونه زندانی بشی استراحت مطلق که نیستی؟ 

نه قبلا نداشتم...فک کنم بخاطر همون لوله ادرار ک بعد انتقال وصل کردن هست..اره گفتم باردارم..گفت استفا ...

نفسی من الان دیدم پیامتو نگران نباش ولی حتما به دکتر خودتم خبر بده

لوله ادرار چیه که میگی بعد انتقال وصل کردن؟سوند داشتی یعنی؟من نداشتم آخه یعنی کسیو تو بیمارستان ندیدم بعد پانکچرو انتقال سوند بزنه

دوتا سقط قبلیم فراموش شده بودش و ب قلب نمیرسید .الان آمپول انوکسا دارم و سرم آی وس ای جی دیشب سرم رو ...

عزیزم انشالله این دفعه تا آخرش به سلامتی پیش میره.... 

خدارو شکر که دکترت با اینکه طبیعی باردار شدی حواسش به شرایطت هست..... 

عزیزم توکل به خدا تکرارش کن خدا رو چه دیدی؟؟؟ 

امروز تکرار کردم اتفاقا😀منفی شد😅آخه خدایی من ندیدم کسی آز دومش مثبت شه اونم وقتی آز اول مشکوک نیست،خیلی کار چرتی بود چند تا آمپول بیخودی زدم با سن بیچارم😥

عزیزم انشالله این دفعه تا آخرش به سلامتی پیش میره....  خدارو شکر که دکترت با اینکه طبیعی باردا ...

ان شالله . برام دعا کن ی ساعت کمتر دیگه جواب تیترو میگیرم پشت در آزمایشگاه هستم آزمایشگاه هنوز بسته هستش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بچه ها موقع لکه بینی شیاف رو همچنان واژینال بذاری اشکال نداره. یا باید رکتال بذاری؟

عزیزم من حتی خونریزی هم که داشتن واژینال میزدم..... 

فقط اگه حساسیتی چیزی باشه که واژینال نشه رکتال مجبوری وگرنه در کل هر دو حالت میشه.... 

سلام دوستان گلم من ازتون راهنمایی میخوام خواهش میکنم هر کس میتونه کمکم کنه.6ساله که در انتظار بچه هس ...

عزیزم سر خود که نمیتونی بزنی اما فکر کنم طبق تجربه دوستان اول تخمداناتو تقویت کنی بعد تحریک تخمدان داشته باشی بهتر باشه..... 

اول نینی های گلم چطورن.....برا خالشون دعا میکنن؟ منم به شکرانه لطف خدا دیروز پری شدم😉😂و انشاله از ...

عزیزم ساعتش منظم باشه ولی زمانش فرق نداره ولی من شخصا چون بهم حالت تهوع میداد ترجیح میدادم شب قبل خواب بخورم که زود بخوابم و کمتر اون حالت رو حس کنم.... 

نفسی من الان دیدم پیامتو نگران نباش ولی حتما به دکتر خودتم خبر بده لوله ادرار چیه که میگی بعد ان ...

اره گلم حتماعصر زنگ.میزنم ب دکتر...بله انتقال ما چون بامثانه پر بود.بعدش سوند وصل کردن برا خالی شدن ادرار ک متاسفانه برامن اینجوری شد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره گلم حتماعصر زنگ.میزنم ب دکتر...بله انتقال ما چون بامثانه پر بود.بعدش سوند وصل کردن برا خالی شدن ...

جالبه تاحالا نشنیده بودم،ولی نگران نباش بعضیا عفونت میگیرن تو بارداری ان شاءالله که هیچی نمیشه و زود خوب میشی