2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
من که این سری هم فریز انتقال دادم سری بعدی هم فریزه دیگه

من باید لاپاراسکوپی کنم باید لولمو که هیدرو بردارم نمی دونم قبلش تخمک کشی کنم یا بعدش 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من تجربشو ندارم،دکترت چی میگه؟

دکترم 24 فروردین نوبت دارم بهم گفت می تونی تخمک کشی کنم ولی اگه تخمک کشی کنم باید فریز کنم فکر کنم تبدیل به جنین کنن فریز کنن نمی دونم دقیقا چیکار می کنن واسه همین می خواستم بدونم جنین تازه بهتره یا فریز

دکترم 24 فروردین نوبت دارم بهم گفت می تونی تخمک کشی کنم ولی اگه تخمک کشی کنم باید فریز کنم فکر کنم ت ...

خب پس تکلیفت مشخصه دیگه جنین تشکیل میدن فریزش میکنن

بین من دکترم بهم گفت میتونی فرش انتقال بدی بعد چون خودم یه مدت کار داشتم گفتم اگه فریز کنم اشکال داره؟گفت نه اتفاقا اونایی که از فریز بیرون بیان و بمونن مقاوم ترن و به کسایی که چندتا انتقال منفی داشتن فریز رو پیشنهاد میدیم

ولی خب ممکنه شرایط هرکس فرق داشته باشه دکترم اینو نسبت به شرایط من گفت یکی شاید مثلا یه جنین داشته باشه و فریز براش ریسک باشه یا مثلا تو شرایط رحمش بهتر بمونه اینا البته پایه و اساس علمی نداره من از اطلاعات خودم دارم میگم.بسپار به دکترت اون تخصصشو داره بهتر تصمیم میگیره

خب پس تکلیفت مشخصه دیگه جنین تشکیل میدن فریزش میکنن بین من دکترم بهم گفت میتونی فرش انتقال بدی ب ...

دکتر من تشخیصش اینه که جنین رو باید گرم انتقال داد ولی خب من وضعیتم فرق می کنه حالا ببینم به من چی میگه خودش تشخیصش چیه

دکتر من تشخیصش اینه که جنین رو باید گرم انتقال داد ولی خب من وضعیتم فرق می کنه حالا ببینم به من چی م ...

ان شاءالله که خیره از هر دو روش خیلیا نتیجه گرفتن پس حتما هردوتاشم خوبه حالا بسته به شرایطتت بهترینو انتخاب میکنید

عزیزم ان شاءالله به زودی مامان میشی ولی من توصیه میکنم حتما پیش یه متخصص طب سنتی برید. منهم پلی کیس ...

خیلی رفتم،طب سنتی ،طب اسلامی،طب سوزنی،هرجاگفتن رفتم،اماخدانخواسته تاحالا برام

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
واااایییی مامان سبحان جون منم عاشق ماست و دوغ و مخصوصا ماست چکیده هستم ....مامانم و مادرشوهرم میگن خ ...

من هم بارداري قبليم اصلا اينطوري نبودم ولي الان خيلي دوست دارم ، اگر گرمي هم بخوري مشكلي نداره نگران نباش .

انشالله به زودی دلت شاد میشه دوستم.من نمیدونم آزمایش که شما میگی چی هست ولی شیراز و یزد مرکز نابارور ...

آزمایش ایمنی،یعنی بررسی میکنه که ایمنی بدنت بالا هست یانه؟ چون اگه بالا باشه نطفه وجنین ر یه جسم خارجی فرض میکنه و دفعش میکنه.

انعقادی هم،غلظت خونت ر بررسی میکنه،چون غلظت خون بالا هم باعث ناباروری میشه واگه باردارشی تو جفت ایجادلخته میکنه وغذا واکسیژن به جنین نمی رسه وسقط ایجادمیشه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام بچه ها.توروخدا کسی درمانی برای حالت تهوع داره؟من بعد هشت هفته دیشب حالم شدیدا بد شد و معذرت میخوام ولی بالا اوردم.هنوزم گلوم یه جوریه انگار صدام عوض شده اصلا!نمیدونم چرا الان دیگه تهوع اومده سراغم

بچه ها چیکارکنم؟جرات نمیکنم قرصامو بخورم چون با آب خوردن تهوعم شدیدتر میشه

دیشب بعد اینکه فولیک اسیدو خوردم اینجوری شدم

نمیدونم قرص به معدم رسیده بود یا باید دوباره میخوردم.ولی با ترس قرصامو میخورم😭

راه حلی دارین بچه ها؟جالبتر اینکه همه صبح تهوع دارن من شب!!!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
امممممممیدوارم از ته قلبم هر چه زودتر زودتر زودتر بیای و خبر مامان شدن خودتو بدی عزیزدلم🎉🎉🎉🎉🎉🎉 ...

بهت تبریک میگم ان شاالله نی نی رو  صحیح و سالم در آغوش بگیری.میشه از مشکلت برام بگی و این که با کدوم دکتر ۵بار ivf ناموفق داشتی.

انشالله به زودی دلت شاد میشه دوستم.من نمیدونم آزمایش که شما میگی چی هست ولی شیراز و یزد مرکز نابارور ...

من هرچی لیست آزمایش ها  ر کپی میکنم بذارم برات،نمی یاره وپیغام میده تعداد کاراکترها بیش از حد مجازه،لطفا لیست ر از آنا جان بخواه تابرات بذاره.حتماانجام بده.من چندسال مرکز ناباروری رویش کرج میرفتم انقدرالتماسشون میکردم که برام بنویسن،نمی نوشتن ومیگفتن توسالمی فقط تنبلی تخمدان داری.

آخرسر لیست آنا جون ر برداشتم بردم یه دکترزنان ساده برام وارددفترچه بیمه م کرد و رفتم سازمان انتقال خون تهران و بیمارستان بقیه الله تهران دادم آزمایشها ر .ومشکل انعقادی(غلظت خون )شدی دم معلوم شد....

واقعا جای خواهر،بهت توصیه میکنم وقتت ر از دست ندهید وخودت برو آزمایشها ربده

بچه ها بستنی از این پاستوریزه ها که سوپرمارکتا دارن بخورم ضرر داره؟

هوس کردم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم