2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
عزیزم شما جنین فرش انتقال داده بودی؟چه زود استرادیولتو کم کرده.خوش به حالت.برای من تا کی ادامه داره ...

نه انتقال من فریز بوده، چون تو دکتر اصلا نرفته من تا حالا 6 بار رفتم دکتر و سونو هی بهم گفته چکار کنم، بازم نظر هر دکتری فرق داره شاید دکتر تو بگه ادامه بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خیلی دلم گرفته امشب همسرم میگفت برای ادامه درمان ایران بریم اونم این اوضاع رو میبینه کلا نا ...

انشالله میایی اونم خوش خبر.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزيزم  و اناى عزيزم  ديروز سونو بودم در ٣٦هفته گى بارداريم  متاسف ...

عزیزم کاملا میفهممت اما شک نکن چیزی نیست چون مگه میشه بابای اون وروجک بدونه خبر بدیه و بهت آرامش بده پس شک نکن که هر چیه تهش شیرینه!!!!! 

مواظب خودت و امانتی خوشگل باش انشالله 120سال سلامت و شاد خواهد بود و تو هم کیفشو میکنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلامم بچه ها سوال ارژانسی دارم من امروز صبح لک قهوه ای دیدم در حین شیاف گذاشتن و شکمم هم درد داره 😢 ...

عزیزم استراحت رو بیشتر کن اگه بیشتر شد بعد به اضافه کردنش فکر کن..... 

🔊🔊🔊🔊🔊 من دیشب یک عدد فقط یک عدد😣ال دی خوردن گلاب بروتون از ساعت یک تا 6 صبح استفراغ و بیش از ...

عزیزم سعی کن با آب میوه ای چیزی بخوری..... 

یه چند روز بگذره به احتمال زیاد بذنت عادت میکنه اگه نکرد با دکترت مطرح کن شاید نوعشو تغییر بده..... 

بچه ها من.صبح ازمایش ادرار دادم الان جوابش گرفتم.عفونت شدید دارم😕واس جنینم ضررنداشته باشه ی وقت😟خو ...

نگران نباش با دارو حل میشه..... 

خدارو شکر که فهمیدی انشالله زودیم خوب میشه..... 

اره عزیزم 

عزیزم.میشه بگین از کی بود و در چ حدی؟من دوروز بعد مثبت شدن لکه بینی دارم همچنام ادامه داره هنوز سونو قلب هم نرفتم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

@elhamiiiiiiiii    

الهام.جان.خواهر گلم انشاءالله ک امروز خوش خبر باشی.برات ایت الکرسی خوندم..بسکه ب فکرت هم بودم خواب دیدم تست زده بودی مثبت بوده😃

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان بتای 100 بعد از 10 روز تاخیر پریودی خیلی پایینه؟

عزیزم نمیشه گفت پايينه یا بعد تکرار میشه در موردش نظر داد.... 

عزیزم بوی معجزه میاد؟؟؟؟؟؟؟ 

سلام دوستان من سیکل قبل انتقال جنینم کنسل شد و پریود شدم. حالا روز ۱۹ دوباره پریود شدم. ممکنه بخاطر ...

آره عزیزم میتونه به خاطر هورمون تراپی به هم بریزه..... 

بچه ها من نمیدونم چرا فکر میکردم سی دی مارکرارو داشتم تو آزمایشم،الان دیدم نیست😐الان عکسشو میذارم ب ...

عزیزم احتمال 99 درصد دکترت خودش همه آزهارو مینویسه اما بازم میتونی بگی بهش هر آزی لازمه بنویسه این آزهای که من میذارم رو خود خانوم دکتر برام نوشته..... 

من که اون زمان نمیدونستم دقیقا چه آزهای نیازه..... 

بچه ها ببینید انعقادیام کامله؟ایمنی که اصلا ندارم نه؟؟؟به دکتر طرازی بگم خودش مینویسه؟اینارم طرازی ن ...

عزیزم انعقادیارو که مشکل داشتی و حتی بدون انعقادیا معلوم بود مشکل داری چون هموگلوبین و هماتوکریتت لب مرزه و حتی هماتوکریتت بالام بوده.... 

احتمالا برا همین همون بار اول تخصصیای انعقادیارو نوشته وگرنه معمولا بار اول نمینویسه پس معلومه حواسش به شرایطت بوده که اینارم برات نوشته..... 

این دفعه احتمال زیاد ایمنیارو هم برات مینویسه اما احتیاطا یه یادآوریم بکن و مثلا فقط بگو از نظر ایمنی این دفعه چک میکنین؟؟؟ 

بچه ها ببینید انعقادیام کامله؟ایمنی که اصلا ندارم نه؟؟؟به دکتر طرازی بگم خودش مینویسه؟اینارم طرازی ن ...

عزیزم راستی قندتم بالا بوده براش دارو میگرفتی چیزی مثل متفورمين و مشابهاتش؟؟؟