2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046065 بازدید | 684498 پست
امروز تکرار کردم اتفاقا😀منفی شد😅آخه خدایی من ندیدم کسی آز دومش مثبت شه اونم وقتی آز اول مشکوک نیست ...

فدای سرت عزیزم..... 

انشالله به زودی مامان میشی جبران میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره گلم حتماعصر زنگ.میزنم ب دکتر...بله انتقال ما چون بامثانه پر بود.بعدش سوند وصل کردن برا خالی شدن ...

خوب لگن میذاشتن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فقط نگرانم.عفونت ب جنین اسیب نزنه.

نگران نباش عزیزم دارو گرفتی خوب میشه..... 

دیگه من که رسما ذات الریه کردم و اون همه هم آنتی بیوتیک تزریقی داشتم پس فکرتو درگیر نکن..... 

الان ازمایشگاه باز شد رفتم بگیرم گفتش ک مجددا تو دستگاه گذاشتن و تکرار بشه یعنی بخاطر چیه ؟؟ سه روز ...

نگران نباش احتمالا تنبلی کردن..... 

نگران نباش عزیزم دارو گرفتی خوب میشه.....  دیگه من که رسما ذات الریه کردم و اون همه هم آنتی بی ...

ممنون.اناجون.تا سفکسیم.خوردم خداروشکر همون روز اول دردپهلوم خیلی خیلی کم شد.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم سه هفته پیش با طرازی ویزیت شدم بهش گفتم آزمایشهای تکمیلی رو برام بنویسه گفتش چون تا حالا ...

عزیزم یعنی آزهارو دکتر نوشت یا ننوشت؟؟؟؟ 

سلام عزیزم سه هفته پیش با طرازی ویزیت شدم بهش گفتم آزمایشهای تکمیلی رو برام بنویسه گفتش چون تا حالا ...

برا داروهام معمولا همون داروخونه های بزرگ خودشون تایید بیمه دارن..... 

مثل 29 فروردین، 13 آبان، شهید کاظمی، هلال احمر و..... 

همین الان گرفتم ۱۲۰۰ بودش . خیلیییییی ممنونتم ک برام دعا کردین

خدایا شکرتتتتتتتت...... 

دیدی الکی به خودت و اون شیطونک استرس دادی؟؟؟

شما کدوم آزمایشگاه انجام دادین؟ بعد فقط آزمایشگاه های تهران رو قبول داره یا شهرستانم میشه؟

معمولا نیلو میگه انجام بدیم..... 

آنا جون حالت تهوع بخاطر ال دی شبا از خواب بیدارت نمیکرد؟

چرا بعضا بیدارم می‌کرد یه کم نون خشک میخوردم می‌گذشت اما در کل چند روز بگذره معمولا عادت میکنه بدن..... 

عزیزم انعقادیارو که مشکل داشتی و حتی بدون انعقادیا معلوم بود مشکل داری چون هموگلوبین و هماتوکریتت لب ...

مرسی آره هم به من هم به شوهرم آسپیرین داد به من بعد انتقالم هپارینم داد،حالا این سری بهش میگم ایمنیم اگه لازمه چک کنه چون ما تو فامیلامون آرتریت روماتوئید داریم که خودایمنیه شاید منم ژنشو داشته باشم.

واسه قندمم متفورمین داده البته یه خط درمیون میخورم دروغ چرا😒 

بچه ها آز ایمنی تقریبا چقدر طول میکشه جوابش آماده شه؟بدون انعقادیا البته،میخوام ببینم اگه این آزو بدم به این سیکلم میرسم؟البته اولویتم آزمایشست بعد انتقال چون میخوام مطمئن شم بعد انتقال بدم

آنا جون یادتون جواب آزمایش تیروئیدم شده بود 4 دکتر بخاطر میکرو بهم ثگقرص داد شد 0.5 دوباره الان رفتم ...

عزیزم نرمال نرماله شک نکن..... 

خیالتم راحت باشه..... 

دعا کنین ک قلب تشکیل بشه

میشه عزیزم خوبم میشه....