2777
2789

من قبلاً صورتم خیلی داغون بود همش جای جوش یا لکه ،چندوقت پیش از یکی شنیدم صابون برنج خیلی برای صورت خوبه رفتم خریدم بعد دو هفته استفاده صورتم خیلییییییی بهتر شد مثل آب رو آتیش بود

فواید صابون برنج:

روشن کننده پوست

از بین بردن جای لکه

آبرسان 

و...

خیلی گرون هم نبود من خریدم 180 ولی ارزشش رو داشت خیلییی خوبه حتما اگه جوش دارین و لکه حتما از این صابون استفاده کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تضمینی کاکا؟😂

هرچیزی که درونِ توست زیباست ، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"...شاد باش و از تموم لحظه های زندگیت چه تلخ چه شیرین لذت ببر،زندگی بی ارزش تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای غمگین بمونی -_•" 
من از آرایش بهداشتی خریدم

فقط بگیم صابون برنج همونو میده؟

منظورم اینکه انواع مختلفی نداره یه وقت یه نوع دیگشو بده!

هرچیزی که درونِ توست زیباست ، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"...شاد باش و از تموم لحظه های زندگیت چه تلخ چه شیرین لذت ببر،زندگی بی ارزش تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای غمگین بمونی -_•" 

عکس قبل و بعد پوستتو نداری گلم؟

من یکی از اقوام پوستش عین پوست بچه انقد صاف و شفافه.ازش پرسیدم گفت لدورا استفاده میکنه

توی سایت زدم همه بدش رو گفته بودن ولی انقد پوستش خوب بود وسوسه شدم خریدم ازش🥲 اگه جواب داد میام میگم

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!