2777
2789
عنوان

چطوری پاباز کنم

349 بازدید | 13 پست

نزدیک ۶ ماهه میرم رشته ورزشی

اصن نمیتونم ۱۸۰ باز کنم چیکار کنم سر دو هفته یا یک هفته ۱۸۰ باز کنم 

چه تمرینایی برم سه روز ۱۸۰ رفتم هر سر روز ۱۰ دقیقه می موندم سرش یکی از بچه های تکواندو میگه من هر روز ۱ ساعت رو ۱۸۰ میموندم ولی من ۱۰ دقیقه ام نمیتونم خیلی دردم میاد

حتی نمیتونم رو پاشنه ۱۸۰ برم وقتی رو تیغه میرم یکی از بچه های باشگاه میگه باید رو پاشنه بری

نصف حرکت هایی که میزنم تو باشگاه بخاطر ۱۸۰ هست

تازشم علاوه بر این اصن سرعت عمل ندارم تو مبارزه استادم میگه سریع بزن دلت نسوزه 

خیلی اعتماد بنفس اومده پایین

اینم بگم وقتی بچه بودم  حدود ۵ سال اینا از بین ۲۳ نفر من یکی از ۳ نفری بودم که تونستن ۱۸۰ بزنن از این حرصم میاد بچه بودم میتونستم بزنم الام نمیتونم

تو ورزش نباید عجول بود درکل

این بسته ب انعطاب بدن خودتون دار

تو کوگل یسری تمرینه ک کمکتون میکنه

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
تو ورزش نباید عجول بود درکلاین بسته ب انعطاب بدن خودتون دارتو کوگل یسری تمرینه ک کمکتون میکنه

ای جونم کجایی دخترخوب ،خیلی وقته نمیای سایت،بازم مثل همیشه پست اول ژیناگلمن😍😍😍

نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه❌لایک نکن جان جدت❌️توتاپیکای مذهبی وصلوات لایکم کن تا یادم نره☺️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جونم کجایی دخترخوب ،خیلی وقته نمیای سایت،بازم مثل همیشه پست اول ژیناگلمن😍😍😍

قربان شما برم 

اره خودمم دلم حسابی تنگ سایت شده بود

کم و بیش میام و میرم

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
آخه اونام بچه بودن ولی فقط ۳ نفر تونستیم بریم

انشالله موفق باشی

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ببین دردتم بیاد باید تحمل کنی 

کم کم میتونی 

حرکات کششی پا انجام بده 

دختر من ۵ سالشه میره کاراته اوایل دردش میومد ولی مربیش میگفت باید تحمل کنی الان قشنگ ۱۸۰ باز میشه 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
یعنی به نظرتون اصلا پام باز نمیشهو بنظرتون هر روز نیم ساعت رو ۱۸۰ بمونم ولی خیلی درد میاد

چرا میشه ولی طول میکشه

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤