2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
ای جونمممم.من عاشق دوقلوام اما هرچندتا خدا بهم بده صحیح و سالم باشه فقط.تعدادشو سپردم به خودش ممنون ...

تا هفته ٥-٦ بود موندن من رعايت نكردم كار كردم دولا راْست شدم كار خونه كردم يكيش ك كوچيكتر بود دفع شد با خونريزي توام هواست باشه تا غربالگري استراحت كني

انشالله خير بگذره

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم😔خدا بلده چطور آرومم کنه ؟ پس چرا نمیکنه ؟ چرا چهار سال زندگیم عین موج بالا پایین میشه ؟ ...

عزيز دلم باور كن همه ما ميفهميم حال شما چطوريه ، شايد فكر كني بعضي ماها ديگه مامان شديم و اين دوران رو گذرونديم و حال هم رو درك نميكنيم ولي باور كن من خودم هم ٦ سال اين روزها رو داشتم ، ٤ تا آي يوآي منفي ، يك بار سقط ولي واقعا ديگه بعدش نفهميدم چطور اون روزها گذشت و چطور خدا برام معجزه كرد ، مطمئنم براي شما و همه دوستان عزيزم هم اين روزها يه طوري ميگذره كه بعدش اصلا درست نميتونين يادآوريش كنين ، يك روزي ، يك جايي ، يك چيزي ، يك كسي ، صبر داشته باش ، صبر داشته باش .....

سلام،بچه ها کسی بوده قبل از سونو قلب و ساک نفخ خیلی زیاد داشته باشه؟من درد دارم مثل درد معده و نفخه ...

عزيزم خوب اينها نشونه اين هست كه ني ني ات داره رشد ميكنه ، نگران نباش اصلا ، تا چند روز ديگه ميري و قلب كوچولوش رو ميبيني .

عزیزم با که معجزه خدا.....  عزیزم دقیق نمیشه گفت حتما باید دو بابر بشه....  هر 24 الی 48 ...

وااااى مرسى آنا جون خدا از دهنت بشنوه . اصلا ديگه نمى خوام تا هفته بعد تيتر بدم اعصابم خيلى بهم ريخته

آنا جون خیلی به پریودت دل خوش نکن. یه وقت دیدی باردار بودی!😉😄 همکار من تا چهار ماهگی سر وقت پریود ...

رویا با دل من بازی نکننننننننن..... 

انشالله قسمت خودت من ظرفیتم تکمیل شکر خدا..... 

دو تا میخواستم که داده دعا کن شرمنده همین دو تا وروجک نباشم یه دنیاست برام..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره تیروئید و اینارم برام نوشته... آخه یه هفته بعدش نوبت دارم با دکتر.. امیدوارم تا اون موقع حاضر ش ...

نگران نباش حاضر میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من امروز نفخ شدید دارم از صبح،یبوست هم یه مقدار دارم،ولی نفخ خیلی اذیت میکنه،مخصوصا موقع راه ...

عزیزم احتمالا چیزای نفاخ خوردی خودتو نگران نکن.... 

عزیرم خمیر دندان ضد حسایتورو امتحان کنین.من تمام وندون هام با هم درد میکرد بعد از 2 بار استفده ازش ک ...

عزیزم امتحان میکنم..... 

جالبه فقط چیز شیرین میخورم درد میکنه..... 

دکتر گفت هیچی نیست حساس شدن فقط..... 

عزیزم شرایط همسرت بد نیست.....  برا ما خم تو همین رنجا بود البته تحرک و مورفوی همسرم صفرم شده ...

یعنی با این دی اف ای ودی ان ای میکرو جواب میده؟؟پس چرا خیلیا میگن اگه دی اف ای زیر ۲۰ نشه میکرو جواب نمیده؟ ببخشید عزیزم شما چند بار میکرو کردین تا جواب گرفتین؟