2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
نه چندبار ای یوای این بارم ای وف اف اولم گرفت

الهی شکر 

مبارکت باشه عزیزم😘😘😘😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
الهی آمین آنا جونم بله دقیقا همینطور شد یه دونه کلک و بلا گرفته قائم شده بود امیدوارم سه تاشون جنی ...

هر چی باشه مامان دو تا وروجکم از شیطنتاشون خبر دارم..... 

باورت میشه یه بار دیدم دخترم نیست..... 

هر جا رو نگاه کردم دیدم نیست..... 

ناقلا صداشم در نمیومد..... 

خیلی هول کردم..... 

حتی یه جاهایی کنار تخت خالیه با وحشت رفتم اونارو نگاه کردم که نکنه افتاده صداش در نمیاد.... 

جالبه همیشه با سر و صدا بازی میکنه اصلا صداش در نمیومد.... 

دیگه قلبم تو دهنم بود..... 

یهو دیدم صداش از زیر میز ناهار خوری میار زیر صندلی‌ها قائم شده بود ناقلا منو دید خندید ناقلا.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Amh همون ذخیره تخمدان هست و باید روز ۳ پری آزمایش رو بدی

هر روزی میتونی بدیو شرایطیم نداره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها الان شوهرم رفت جوابو گرفت.امروز روز ۱۴ انتقالم بتا ۱۲۵۹ عددش خوبه؟ کلی گریه کردم نمبدونم‌چ ...

الهی شکررررررر دوست قشنگم( روزت مبارک)

مبارکت باشه 

اشکای ذوق ت رو خریدارم دوستم

فکر کنم تو جوان ترین مامان اینجا باشی نه؟

التماس دعا مامان کوچولو

برای من هم دعا کن فردا سه تا تخمک هام جنین شده باشن

سلام عزیزم ممنونم که به یادم بودی من خیلی به این تاپیک و دوستان خوبی مثل شما مدیونم اما متاسفانه ا ...

عزیزم متاسفم انگار خبرای خوبی نداری.... 

امیدوارم به زودی زود با گرمی گونه دردونه زیبایی همه تلخیا جبران میشن..... 

عزیزم اینجا فقط قرار نیست تو شادیا کنار هم باشیم..... 

همراهی تو شادیا راحته مهم اینه تو سختیا کنار هم باشیم..... 

عزیزم امیدوارم همه دوستان شاد باشن و شاهد شادیا ولی ما باید تو هر شرایطی کنار هم باشیم..... 

بله گلم ولی دچار مسمومیت شدید بارداری شدم، جنین هم iugr شدید شده بود و‌ پنجشنبه تو۲۶ هفتگی ختم باردا ...

عزیز دلم خیلی خیلی خیلی متاسفم..... 

هیچ حرفی نمیتونم برا تسکین دردت بگم جز دعا برا آرامشت و بارداری مجدد و ختم به خیرت..... 

واقعا این آزمایشو باید روز ۳ پری داد؟ من دو بار دادم ۱ بار دکتر رزاقی و ۱ بارم بیمارستان شریعتی بهم ...

نه عزیزم روز خاص و شرایط خاصی نمیخواد..... 

بچه ها رفتم بخوابم چون درد داشتم نتونستم بخوابم و نشستم گریه م گرفت،خیلی اذیت شدم تا به امروز رسیدم، ...

عزیزم حتما دکتر برو انقدر درد دیگه طبیعی نیست 

چرا خودت رو اذیت میکنی برو بلاهره یه درمانی داره دیگه

ماشاله هر وقت میدمش فقط میخورد و از خوردن های شبانش میگفت... دخترشم ماشاله دو سالشه گوله نمک.....فق ...

خدا حفظش کنه.... 

سلام عزیزم من یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین. درصد DFI و DNA آزمایش اسپرم‌همسرم‌ بالاس یعنی ب تر ...

عزیزم شرایط همسرت بد نیست..... 

برا ما خم تو همین رنجا بود البته تحرک و مورفوی همسرم صفرم شده بود.... 

دی اف آی 32 اون یکیم 27 بود فکر کنم..... 

خلاصه با تغذیه سالم، مکمل، خنک نگه داشتن ب ی ض ه ها تونستیم نتیجه بگیریم البته تست مجدد نداد ولی میکرومون موفقیت آمیز شد.... 

عزيزم تبريك ميكم احتمال قوي دو قلو بارداري  منم بتام همين بود و دو قل شد

ای جونمممم.من عاشق دوقلوام اما هرچندتا خدا بهم بده صحیح و سالم باشه فقط.تعدادشو سپردم به خودش

ممنون خانمی.خودت خوبی؟یعنی الان دوقلو بارداری؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
هنوزم تهوع دارم .عصرها بدتره.مثل الان تا شب. زیر بغل و سینه هامم کمی درد میکنه. پری هم باید شنبه م ...

انشالله که خیره..... 

عزیزم والا برا من سر دخترم و میکرو هام یادمه تا قبل پانکچر هم آمپول زدم..... 

سلام دوستای گلم،من چند روز اتفاقاتی بدی برام افتاد که حال مساعدی نداشتم،برای همین نتونستم به تاپیک س ...

عزیزم بلا به دور..... 

انشالله هرچی بوده به خیر گذشته و خودتون و عزيزانتون تنتون سلامته....