2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست
آنا جون چرا دکتر انوکساپارین واسم نوشته؟یعنی خونم غلیظه؟

عزیزم بله روون کننده خونه.... 

اگه انعقادیا تو بررسی کردی و غلظت خونت معلوم شده که برا اونه نه که بدون بررسی بعضی دکترا چون داروهای هورمونی غلطت خونو بالا ميبره تو روتین کارشون انوکسوپارین یا آسپرین رو دارن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای داد،،،من فکر میکردم چون دوز داروها بالا بوده هایپر شدم

هایپری به خاطر دز بالای دارو هست ولی خوب از عوارض هایپری میتونه بالا رفتن غلظت خونم باشه که برا کنترلش ممکنه روون کننده خون تجویز کنن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی امکان داره بخاطر غلظت خون کسی طبیعی باردار نشه؟

ممکنه باردار نشه یا اگه بشه سقط بشه..... 

مثلا من بارداری دومم طبیعی بود ولی به محض اینکه فهمیدم باردارم دکترم سریع انوکسوپارینامم شروع کرد و تا آخر نه ماه زدم.... 

یعنی اگه نمیزدم به احتمال زیاد یا سقط میشد یا اگه سقط نمیشد برا خودم خطر داشت بارداری..... 

درسته،،میدونی منظورم چیه؟میگم چون هایپر شدیم این سوزنو برامون نوشتن؟یعنی اگه طبیعی باردار بشیم نیازی ...

خوب برا طبیعی مثلا برا من تجویز شد چون آز داده بودم و معلوم شده بود ژن غلظت خونو دارم و این ژن به خاطر جهش ژنتیکی و من صد بار دیگه هم طبیعی باردار بشم باید بزنمش..... 

هم به خاطر خودم هم جنین..... 

اما کسایی که هایپر شدن شاید این جهش ژنی رو نداشته باشن و مشکل غلظت خونشون مقطعی باشه مثلا اگه طبیعی باردار بشن مشکلی نداشته باشن..... 

ولی شاید همین فرد تستهای تکمیلی انعقادی بده و معلوم بشه ژن غلظت خونو داره باید برا بارداری طبیعی شم روان کننده خون بگیره..... 

من دي ماه پانكچر شدم مشكوك به هايپر بودم البته علايمشو نداشتم ولي تعداد فوليكولها بالا و داروهاي روز ...

عزیزم مگه نگفتی مشکل انعقادی داری؟؟؟ 

نه موعدم نیس، 10 انتقال 

خوب انشالله برا لانه گزینی دیگه..... 

غلظت خون كه دارم تازه آزمايش دادم و نشون دادم به آنا جون ميگن غلظت داري اخه اين دوماه كه از پانكچرم ...

عزیزم به دکترت بگو شاید فعلا که دارو نداری بهت آسپرین بده که حالت بهتر بشه البته اگه به غلظت خونت مرتبط باشه..... 

بچه ها من اصلا ذخیره تخمدان ندادم راستش یه چیزی تویکی از ازمایشام بود ۳ و خورده ای من همیشه فکرمیکرد ...

بله amh هست.... 

FSH هم یه اطلاعاتی میده اما دقیقش با همون آنتی مولارین هورمونه.... 

عزیزم دوز دها که خوردی چی بود،من دوز ۲۵ امروز خریدم میخام بخورم

برای من هم ۲۵ بود

روزی یکی.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام به همگى . من خيلى خيلى حالم بده ميشه هر كى ميتونه كمكم كنن ؟ اسپرم همسرم ضعيف بود جواب آزمايشش ...

عزیزم با که معجزه خدا..... 

عزیزم دقیق نمیشه گفت حتما باید دو بابر بشه.... 

هر 24 الی 48 ساعت باید 1/۶ الی 2 برابر بشه.... 

برا شمام به نظرم میتونه طبیعی باشه..... 

دو روز بعد دوباره تکرار کن اگه ریتم خوب باشه خیالت راحت میشه..... 

سلام دوستان من سه  روزه یه دونه جنین انتقال دادم شقاق مقعد شدم نمیدونم به خاطر قرص  مترونی ...

عزیزم دکتر برو بهت پماد یا دارو مجاز بده چون یبوست رو میشه با مواد خوراکی و اب درمان کرد اما اگر شقاق شدی باید حتما دکتر بگه چه کنی.

این نظر منِ

انشالله که همین یه دونه بشه چراغ خونه تون 💓

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دورتون بگردم بچه ها.فدای قلب مهربونتون.ببخشید اگه تک تک جواب محبتاتونو ندادم نخواستم تاپیک زیاد شلوغ ...

عزيزم تبريك ميكم

احتمال قوي دو قلو بارداري 

منم بتام همين بود و دو قل شد

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
سلام انا جون میشه درخواست دوستیمو قبول کنی یه سوال دارم

چشم عزيزم این چند تا پستم بخونم میرم سراغ پی وی و.... 

سلام عزیزم بله سه تا تخمک داشتم که انشالله تا چهارشنبه تکلیف شون روشن میشه التماس دعا🌹💖🙏

خدایا شکرتتتتتتتت....