2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
آخ گفتی آنا جون یکی از مشکلات بزرگ من هم همینه متاسفانه خیلی ها اعتقاد دارن جای خشک پا بزارن نجس یا ...

آره منم همه اینایی که گفتی حساسم.... 

نه صرفا برا نجس و غیر نجس من میگم خوب تمیزیه دیگه... 

اصلا وسواس ندارما.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واییییییییی عاشقتم مردم از خنده عالی بود🤣🤣🤣🤣.البته نا گفته نماند منم همینجوری بودم همش میخوندم چ ...

فدات بشم انشالله به زودی خنده شادی بتای تپلتو ببینیم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها یه سواللل بیبی چک زوده زودش چند روز بعد انتقال جواب میده؟

روز بعد انتقال!!!!! 

آزمایش روز چند برم؟

14-15 برو عزیزم..... 

دو تا  سقط هر دو هم با آی وی اف....اگه بدونم ایمنیا میشه کدوم ..میرم میدم حتما

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
نسخه 4 بعد هموسیستئین..... 

اینا ایمنیا هستن.... 

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

سلام دوستان من سه  روزه یه دونه جنین انتقال دادم شقاق مقعد شدم نمیدونم به خاطر قرص  مترونی ...

عزیزم شیافتو واژینال بذار شاید برات بهتر بشه..... 

سلام آنا جان و باقی دوستان عزیزم.

یه خووهشی ازتون داشتم.من شوهرم امروز آزمایش فریز اسپرم داشت.متاسفانه گفتن که حرکت و شکلش خوب نیس.بازم شنبه گفتن بیا آزمایش بده.تا شنبه چی بدم بخوره که بیاد بالا یه مقدار؟ از داروی گیاهی تا شیمیایی هر چی خوب باشه بهم بگین لطفا.

در ضمن الان قرص اورتومول فرتیل پلاس میخورد که تاثیری نداشت.منظر جوابتونم دوستای گلم

بچه ها منم حاملم    

به به مبارکه عزیزم..... 

چهارسال انتظار چهار سال دارو قرص دوا امپول حرف مردم زخم زبون شوهرم خدایا ممنوووووووونم😍😍😍😍😍

خدایا شکرتتتتتتتت..... 

انشالله صحیح و سالم بغلش کنین و شروع همه شادیا و خوشیاتون باشه..... 

نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم: برای خودتون!!! ...

ممنون آنای عزیزم..لطف کردی خواهر

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
آرهآنا جون لطف کردن گذاشتن ولی خب من قبلا یه سری آز ها رو دادم انعقادیا رو ...الان فقط ایمنیا رو میخ ...

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein

###############
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69
############‍ 

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم: برای خودتون!!! ...

سلام انا جان 

دکتر به من گفته بود دومین پریود بعد از پانکچر برم واسه انتقال 

ولی الان ۸ روز گذشته و پریود نشدم 

به نظرتون اشکال داره بزارم بعد عید برم برا انتقال ؟؟

اگه این روزا پریود بشم 

میخوره به اخر اسفند همه اش استرس دارم مهمون بیاد خونم 🙄🙄

بعد داروی گرم بخورم پریود شم یا طبیعیه عقب افتاده  ؟؟؟

زیر شکمم هم درد میکنه ولی تشریفش رو نمیاره 😐

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم