2777
2789
عنوان

اتفاقی که شنیدم تو مدرسه افتاده خیلی ناراحتم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 232 پست
بچه رو که درست تربیت نکنن همین میشه خروس جنگی تربیت میکنن

این چه حرفیه ، بچه ان و ساده و بی تجربه ، ما تو این سن کنترل خشممون سخته بعد نمیشه از یه بچه توقع داشت 

دختر خودم پارسال تو بازی دوستش هولش داد سرش شکست چند سانت با گیج گاش بیشتر فاصله نداشت خدا رحم کرد 

بلاخره بچه ان 

جالبه واقعا اول اومدن گفتن که بچه صرع داشته خودش افتادهبعد بچه های کلاس اولی نزدیک بوده کلاسشون اون ...

مرگ مغزی باید به نظرم چن بار کمیسیون تشکیل بشه مطمئن بشن البته ایشون اینجور که میگید سابقه صرع داشته کار سختتر میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به اتیشی ک تو دل اون خانواده بدبخت زده فکرکن😭به بچه ای ک پر پر شده به خاطر اون... 💔

به اون هم فکر میکنم ولی اونی هم که هل داده بچس زیر ۱۰ سالشه حتی معلومه عقلش کامل نیست دیگه برو که نمیشه اعدام کرد از قصد نبوده که اون خانواده هم‌ باید درک کنن 

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
خدالعنتش کنه ایشالاهرچ زودتر جنازش بیاد مرتیکه حرومی

اولش که صدای جیغ بلند شد همه ریختن تو کوچه 

میگفتن بابای دختره فوت شده 

اینقد ادم بدی بود که هیچکس دلش نمیسوخت و همه میگفتن بهتر که مُرد 

ولی بعد فهمیدن دختر بیچارش بوده نه خودش😔

کاربری سوم(نی نی یار رحم کن اخرین شمارمه)😔😂
یعنی به نظرم مزخرف ترین قانونه.

قانون برای بچه ها با بالغا فرق داره

آدم بالغ برای قتل قصاص میشه

پسرا تو۱۵سالگی بالغ میشن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

وای بعضی پسربچه ها خیلی وحشین،پسرم ۸سالشه،سال قبل توی کلاس همه باشیطنت افتادند روش سرش به طرزوحشتناکی میخوره به میله ها ی پنجره،واندازه یک پرتقال بالامیاد ومدیرهیچ اطلاعی به مانمیده،تااینکه وقتی ازمدرسه اومدخونه ازترسم فقط میزدم روسرخودم بردم ازسرش سی تی اسکن گرفتن خداروشکرسالم بود.

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
این چه حرفیه ، بچه ان و ساده و بی تجربه ، ما تو این سن کنترل خشممون سخته بعد نمیشه از یه بچه توقع دا ...

بله ولی سر صحبت من با اونایی که با دیدن بچه عصبی شون خوشحال میشن میگن کسی نمی تونه حقشو بخوره 

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

سلام

وای.... خدایا به رحمت خودت  با بچه هامون امتحانمون نکن   

ان شاءالله اون بچه سلامت به هوش بیاد... ان شالله همچین اتفاق هایی برا هیچ انسانی پیش نیاد   

هان مشو نوامید چون واقف نه ای از سر غیب باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری (س) .خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار. الْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ. 🍀《خدایا آخر و عاقبت کارهای ما را ختم بخیر کن》خدایا تقدیر فرزندانمان را زیبا بنویس و آنها را سالم ،صالح ،خوش روزی ،خوش قدم  و عاقبت بخیر بفرما .مهربان پروردگارم! ما را از جانب عزیزانمان مورد آزمایش قرار نده یا ارحم الراحمین، ظالمان را بر ما مسلط نگردان یا الله یا ربّاه یا سیداه... 

اولش که صدای جیغ بلند شد همه ریختن تو کوچه میگفتن بابای دختره فوت شده اینقد ادم بدی بود که هیچکس دلش ...

اخ الهی.اخه چجوری زده ک نتونستن درمقابل ی مفنگی ازخودشون دفاع کنن مادری همسایه ای کسی نبوده ازپشت سر بزنه مرده رو

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
تو کجا؟فامیل بودن؟فکر نکنم اصلا بچه ۵ساله درکی نداره

بله فامیل خیلی دورمونه خبرش رسیده بچه داشته میدویده نوزاره هم رو زمین بوده بچه حواسش نبوده افتاده رو نوزاده بعدشم‌که اینا رفتن شکایت کردن ولی بچه ۵ سالرو مگه میشه اعدام‌کرد😭💔

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
به اون هم فکر میکنم ولی اونی هم که هل داده بچس زیر ۱۰ سالشه حتی معلومه عقلش کامل نیست دیگه برو که نم ...

اعدام نکنن اما درک نمیشه کرد وحشتناکه خییییلی وحشتناک اونقدر ک تصورشم حالمو خراب کرد بهتره برم از تاپیک ک حالم خراب شد خدا سر هییییچکس نیاره