2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
با متنت گریه کردم گندم😔بمیرم برای دلت.بمیرم برای صبوریت.بخدا خط به خط متنتو با جون و دل لمس کردم.ام ...

ببخشید ناراحتت کردم انشالله تو مادر  روز مادر باشی ❤خواستم متن و پاک کنم نشد نمیخوام بچه ها انرژی منفی بگیرگ خاکستری من ۳۴ سالمِ دیگه کی ؟ 

گندمک جون خیلی ناراحت شدم بغضم گرفت😔 الهی خدا واست معجزه کنه این ماه طبیعی باردار بشی که دلت آروم ...

ممنون عزیزم😔خدا بلده چطور آرومم کنه ؟ پس چرا نمیکنه ؟ چرا چهار سال زندگیم عین موج بالا پایین میشه ؟ منم آدمم ظرفیتم تموم شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها از همتون ممنونم مهربونا.چقد شماها خوبین.دلم به دعاهاتون گرمه.دعا کنین ازمایشم خوب باشه و پس فردا تکرارشم نرمال باشه همه چی.برای تک تکتون هر ثانیه دعا کردم.امروزو به همتون تبریک میگم مامانای امروز و آینده

مامان شدن حق تموم ماهاست و دست از تلاش نمیکشیم برای رسیدن به فندقامون💚

بنظرم باید روز مادر رو به منتظرا هزار بااار تبریک گفت

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
الان بغض تو گلومه که خدایا کی میخوای به ما بچه بدی، اخه وقتی که زندگیمون از هم پاشید وقتی خودمون و ش ...

خدانکنه افسرده باشی عزیزم. بالاخره زمانش میرسه به خدا میرسه  امروز صبح میخواستم لوبیا سبز ابپز کنم برای رشد آندو بخورم رفتم از یخچال دراوردم یهو شروع کردم به عق زدن باورت نمیشه با دیدنش داشتم میوردم بالا از بس تو این دوتا سیکل اخر خوردم دیگه حالم ازش بهم میخوره ریختمش تو سطل زباله و نشستم یه عالمه گریه کردم گفتم خدایا خودت کمکم کن. اما چاره چیه اگه خودمون رو ببازیم دیگه نمی تونیم ادامه بدیم. 

سلام،بچه ها کسی بوده قبل از سونو قلب و ساک نفخ خیلی زیاد داشته باشه؟من درد دارم مثل درد معده و نفخه ولی زیاده،راه میرم اذیتم میکنه،ولی میشینم بهتره،خیلی نگرانم،تو رو خدا اگه کسی اینجوری بوده بیاد بهم بگه،من خیلی استرس گرفتم از دیروز این درد رو دارم،اگه چیزی میدونین راهنماییم کنین

سلام،بچه ها کسی بوده قبل از سونو قلب و ساک نفخ خیلی زیاد داشته باشه؟من درد دارم مثل درد معده و نفخه ...

عزيزِ دلم زنگ بزن به مركزي كه رفتي واسه انتقال باهاشون صحبت كن از اين نگراني دربيا

خداااااااايا شكرت🙏🏻
ممنون عزیزم😔خدا بلده چطور آرومم کنه ؟ پس چرا نمیکنه ؟ چرا چهار سال زندگیم عین موج بالا پایین میشه ؟ ...

عزیزم منم ۳۳ سالمه و فقطم همین سه تا جنین رو دارم که انتقال دادم همش می‌دیدم شما مثبت می‌شید فکر میکردم خودمم حالا انگار خودم منفی شدم انقدر ناراحت شدم😔

و البته من

در طول یک هفته سه بار بیبی چک گذاشتم بارو اول و سوم منفی .....بار دوم یه خط خیلی کمرنگ افتاد....

اما وقتی سومی رو دیروز گذاشتم و منفی بود کلا امیدم رفت.......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
و البته من در طول یک هفته سه بار بیبی چک گذاشتم بارو اول و سوم منفی .....بار دوم یه خط خیلی ک ...

برای من تا الانم مثبته ولی چه فایده همین الان خط انداخت تقریبا پر رنگ ولی پوچ .