2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان.من دوتا جنین سه روزه انتقال دادم و الان روز سیزدهمه انتقالم. دیروز یعنی دوازدهمم   ...

مبارکه

میره بالا شک نکن مامان شدی عیدی رو زودتر گرفتی کلک.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهام جون تو ک دوباره فوری وارد سیکل شدی باز روز چند پری انتقال دادی؟فک.کنم بلافاصله انتقال بدی قضیه ...

عزیزم دفعه پیش ۱۶پریودم بود 

این دفعه ۱۳ پریودم انتقال دادن 

ضخامتم ۹پریودم ۹.۹ بود ! 

بهم گفتن ما روند درمانم همینطوره سریع انتقال میدیم !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
برای سئوال اولت بله امگا۳ و ویتامین E و D و c و اسید فولیک و آسپرین برای لانه گزینی به شدت اهمیت دا ...

عزیزم.این امگا3و اینا رو ک.میگی مثلا چقد قبل انتقال بخوریم؟ میدونی حرفات درسته..منم رو همین.حساب ک اسپرین وانوکسا داشتم و بار بعد هم.خواهم داشت وخیلی دکترا سی دی مارکرا رو قبول ندارن میگم .از ایمنی انعقادی ندم..ولی کلا موندم چ کنم. شوهرم میگه بلافاصله برو انتقال بعدی ولی تجربم از دوستان اینجا میگن ارمایشا وبرسیها انجام بده...گیج شدم.  اصلا..حالا باید برم بادکتر مشورت کنم ببینم.چ میگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم دفعه پیش ۱۶پریودم بود  این دفعه ۱۳ پریودم انتقال دادن  ضخامتم ۹پریودم ۹.۹ بود !&nb ...

عزیزم.مرکز ماهم همبنطوره..دوست خودم.ماه قبل انجام دادمنفی شد تا پری شد بلافاصله رفت تو سبکل و.مثبت شد ب لطف خدا..حالامنم باید برم بادکتر صحبت کنم ببینم نظرش چیه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مبارکت باشه مامان الهام جان،الهی که بارداریت بابغل گرفتن دردونت به پایان برسه

ممنون عزیزدلمم بیادت هستم و دعاگو🤲🌸🙏🏻

اخه قربونت برم ما میخواییم بزاییم مسئله اینه که هیشکی نمیتونه ما رو حامله کنه😂😂😂😂نه شوهره نه دکت ...

😉😂😂😂

عزیزم.مرکز ماهم همبنطوره..دوست خودم.ماه قبل انجام دادمنفی شد تا پری شد بلافاصله رفت تو سبکل و.مثبت ش ...

اره حتما باهاشون حرف بزن اینطوری چند قدم جلوتری برای مادرشدن😍

الهام جان امیدوارم توهمین روز حضرت ام البنین نظر کنه بهت و دوتا نی نی ناز ازخدابرات بگیره هم حسین آق ...

خیلی تشکر عزیزم بخاطر نابت ان شاالله بحق همین روز دست هممون رو بگیره 🌸🍀🙏🏻

سلام خانوما . من غربالگری دادم . دکتر گفت از صد درصد یک درصد امکان سندروم دان داره بچع ام کسی بوده ا ...

نه عزیزم یک درصد چیه که بخوای به خودت و نی نی نازنین ت استرس وارد کنی

دعا که صد در صد میکنیم

ولی واقعا نگران نشو هیچ اتفاقی قرار نیست بیافته دلت دریایی مامان خانم

عزيزم ببخشيد اگر من باعث اين موضوع شدم ، پست رو خيلي زود بايد پاك كني ، باز هم معذرت ميخوام عزيزم ول ...

این چه حرفیه عزیزم. خودم خواستم توضیح بدم شما فقط سوال کردی. به نی نی یار پیام دادم اگه پاک شد که اوکی   نشد هم که اصلا مهم نیست  هیشکی نمیتونه بهم ثابت کنه که این منم😂😂

آزي جون تو رو خدا من رو ببخش ، حلالم كن عزيزم اگر برات دردسر درست كردم . 😔😔😔

نگو این حرفو دختر ناراحت میشم فدای سرت اگه بفهمن هم مهم نیست مگه قتل کردم دیگه مثل قبل حساس نیستم. تازه همچین ادم معروفی هم نیستم که همه بشناسن مگه انجلینا جولیم!!؟😂😂😂

عزیزم.قرص ویتامین دی داری...امپول گنال اف ک برا تحریک تخمک گذاری هس..امپول اورگالوتران داری ک فک.کنم برای اینه نذاره تخمکا زود ازادبشن..واخری فک کنم دگزامتازون هس ک نمدونم براچیه

@313    

این چه حرفیه عزیزم. خودم خواستم توضیح بدم شما فقط سوال کردی. به نی نی یار پیام دادم اگه پاک شد که او ...

ان شا الله كه پاك ميشه ، حالا ميدوني ياد چي افتادم چند سال پيش توي مدرسه مون بعد از عيد يك معلم ورزش برامون اومد كه از مرخصي زايمان برگشته بود كه يك پسر ناز داشت بعد اولش همه ما فكر ميكرديم بچه اولش هست و يعني وقتي ازش پرسيديم خودش اينطور گفت كه يك سال هست عروسي كرده و بچه اولش هست همسن من هم بود و چيز عجيبي نبود بعد يك روز سر ايستگاه سرويس پسرش رو كه كلاس ششم بوده همكارها ديده بودن و بعد هم مجبور شده بگه كه يك دختر ٧ ساله هم داره ، حالا بنده خدا آدم بد و دروغگويي نبودها ولي مثل اينكه خجالت كشيده بود بگه ٣ تا بچه داره .