سلام عزیز دلم...واقعااا هیچ حرفی ندارم واسه گفتن وسط مشغله های دیروزم اومدم به عشق جواب از شما و دوستان گل مون و...دیگه به قدری ذهنم درگیر بود توان فکر کردن نداشتم...
فکر کنم تا حدودی از شرایط من با خبر باشی که دیگه راهی نبوده که بهش فکر نکرده باشم یا انجام نداده باشم...پس شاید بتونم کمی همفکری کنم باهات عزیزم
ببین نظر من اینه که اگه واقعاا همه چیز کاملا بررسی شده دیگه باید تصمیم جدی بگیری
باور میکنی با اینهمه مشکلاتی که دارم دیروز دکتر گفت اگه جنین خوبی تشکیل بشه واسه آخرین بار فرش انتقال بده اگه نه دیگه فقط ساروگیت
من شوک شدم اصلا انتظار نداشتم انتقال؟؟؟من؟؟؟با این شرایط گل و بلبل؟؟بدون هیچ امادگی مثل خراش و...میخوام بگم گاهی خود دکترهااا هم فقط به شانس متکس میشن چون ما تقریبا همه راه ها رو رفتیم حالا یکبار هم بدون آمادگی امتحان کنیم
حتی دکتر گفتن pgs هم جدیدا داره رد میشه...
اینارو گفتم تا شاید بتونی تصمیم بهتری بگیری...
♥♥♥♥در مورد شما فکر میکنم شاید بهتر باشه اول ساروگیت رو امتحان کنی تا خیالت از بابت داشتن یه فرشته کوچولو راحت بشه..بعد که استرس و...رفع شد و حسابی سرشلوغ شدی اگه شانس طبیعی داشته باشی که یهو دیدی جوجه خودش سر و کله اش پیدا شد...از لحاط بار روانی میگم که دیگه حاشیه امنیت داری..حالا بعدا میشه جنین اهدایی رو هم امتحان کنی
♥♥♥♥اما اگه ار نظر پزشک رحم اکی هست و فقط از شانسه که این دور باطل پیش اومده میتونی اول جنین اهدایی رو تجربه کنی که محیط پاکسازی بشه و بعد هم انشاا....بارداری طبیعی...آهان اینم بگم وقتی اسپرم خیلی مشکل خاصی نداره یا تخمک جنین اهدایی به نظرم راهکار مناسبی نیست
پرحرفیم رو ببخش اما بدون با همه وجود درکت میکنم...امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم بهت عزیزم...مراقب خودت باش