2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046072 بازدید | 684498 پست
ممنون عزيزم كه جواب دادي خانمي ، ببخشيد اگر كنجكاوي كردم ، شرايطت رو درك ميكنم چون خودم هم مثل خودت ...

نه میتونم پاک کنم نه ویرایش  نمیدونم چرا اینطوری شد🧐🧐🧐توکل به خدا انشالله که اشناهام نمیبینن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فعلا دارم ساشه اندوفولیک با متفورمین و قرص اسید فولیک مصرف میکنم و ازمایش های مورد نیاز ، راستی ا ...

عزیزم هم اینفولیک هم متفورمین هم اسید فولیک 

اینا همه شون با هم بی معنی هست

دو وقتی اینفولیک میخوری دیگه اسید فولیک نخور چون اون پودر خودش به اندازه کافی فولیک داره

و متفورمین هم برای قند بالا میدن 

قند داری؟

اگر نداری و برای کیفیت تخمک هست اون هم لازم نیست بخوری چون پودر اینفولیک میخوری.

عوضش باید ویتامین E امگا۳ و زینک و ویتامین D و اینا رو میداد

ذخیره تخمدانی ت چند هست AMH

و چند سالته و مشکل ناباروری تون از کیه ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
جواب دادم گلم ببخشید اگه تو این مدت واضح توضیح ندادم تو پیامم دلیلشو نوشتم

عزیزدلمی مهربووون.منم دلم.میخاست ازت بپرسم میگفتم.حتما ی جیزی هس ک ازی جون نمیگه..فدای تو بشم تو چ فرقی باماداری خیلی هم.کارخوبی میکنی ک میخای خانوادت رو بزرگتر کنی..عزیزم منم عین خودت عاشق بچه زبادم و ب شوهرم گفتم جیباتو پر کن ک بایدنهایت3 تا 4تا بیارم  همینقد خوووش اشتهام بنده  اخه خانواده شلوع دوس دارم بخاطر اینده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بله بارداری طبیعی بود

عریزم خاستم بهت بگم فقط تا چنددقه میشه پاک.کرد..اوخی 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستانی که نیمه ی دوم سال نود و هفت میکرو کردن هزینه اش چقدر شده براشون ؟  و چنتا جنین داشتن ؟ ...

عزیزم منم بیمارستان صارم میرم دوسال پیش هزینه داروهام و سونو و عمل پانکچر و فریز جنین شد 8 تومن بیست روزی پیش پرسیدم دکترم گفت 8 تا ده تونن هزینه میشه شما حداقل ده تومن اماده  که یه وقت کم نیاری هزینه پانکچر پنج و نیمه هزینه داروها هم بستگی به بدنت داره که به چقدر دارو جواب بده 

خیلی باهوشی عشقم. اره عزیزم درست حدس زدی دیگه وقته اعترافه🙈🙈🙈🙈🙈هرچند تا حالا درموردش دروغ نگفت ...

الهی بگردممممم.منم همیشه میگفتم انگار‌ یه چیزی هست من خبر ندارماااا

پس قضیه اینه.نه‌گلم هیچکس حق نداره کسیو قضاوت کنه اینجا همه با هم دوست و همدردیم

ان شاالله به خواسته ی قلبیت هم میرسی مامان فداکار

راستی اینجا پست رو فقط تا یه دقیقه بعد میشه ویرایش یا پاک کرد.من هم دیر دیدم وگرنه‌میگفتم خانمی😘💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عریزم خاستم بهت بگم فقط تا چنددقه میشه پاک.کرد..اوخی 

اره نمیدونستم. اشکال نداره شوهرم همیشه میگه چرا میترسی کسی بفهمه مگه جرم کردیم اما راستش حوصله توضیح دادن برای اقوام و اشناها رو ندارم. 

نه میتونم پاک کنم نه ویرایش  نمیدونم چرا اینطوری شد🧐🧐🧐توکل به خدا انشالله که اشناهام نمیبینن

عزيزم ببخشيد اگر من باعث اين موضوع شدم ، پست رو خيلي زود بايد پاك كني ، باز هم معذرت ميخوام عزيزم ولي مطمئن باش كه هيچ كس اين فكر رو اينجا در موردت نميكنه ، الان من خودم هم شرايطم مثل شما هست و با اينكه قبلا از نظر اجتماعي خيلي شرايطم فرق ميكرد و خيلي توي اجتماع فعال بودم ولي الان دوست دارم به خاطر بچه هام بيشتر خونه باشم و باز هم دوست دارم بچه داشته باشم .

اره نمیدونستم. اشکال نداره شوهرم همیشه میگه چرا میترسی کسی بفهمه مگه جرم کردیم اما راستش حوصله توضیح ...

عریزم.نگران نباش انشاءلله کسی نمیفهمه..اینقد ادم با شرایط شما هس ونگرااان نباش چون تومیتونی ب راحتی انکار کنی  و بگی من نبودم  

عزیزمممممممممم خدا حفظشون کنه به جای من ببوس روی ماهشون رو🙏🏻😘خانمی چه حرفیه کنارمون  راحت باش ان شاالله خدا یه دونه دیگه ام اولاد صحیح سالم بهت ببخشه 🙏🏻

به نینی یار همین  صفحه رو براش بفرست تا حذف کنه !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزمممممممممم خدا حفظشون کنه به جای من ببوس روی ماهشون رو🙏🏻😘خانمی چه حرفیه کنارمون  را ...

ه اووووومدی مامان الهام...زودباش اون چیز جالبه رو بگووو  

عزیزدلمی مهربووون.منم دلم.میخاست ازت بپرسم میگفتم.حتما ی جیزی هس ک ازی جون نمیگه..فدای تو بشم تو چ ف ...

انشالله که همونطور میشه که میخوای. مامانم که از جریان من خبر نداره همیشه بهم میگه تو چرا وقتی بچه میبینی یه جور رفتار میکنی که انگار بچه نداشتی تا حالا😂😂یکی از دوستای دخترم بهش گفته تو بین خواهر داشتن و ملکه شدن کدوم رو انتخاب میکنی گفت مامان بهش گفتم من حاضرم گدا بشم ولی مامانم برام یه خواهر بیاره. با اینکه من اصلا مشکلمون رو براش نگفتم و نمیدونه که باردار نمیشم فکر میکنه خودمون نمیخواییم.