2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
سلام ازمایشم منفی شد ، اون لحظه که شنیدم انگار تو برزخ بودم گوشام چیزی رو نمیشنید ، چهارساله دارم خد ...

عزیز دلم الان داشتم پستا رو می‌خوندم ببینم آزمایش دادی یانه که دیدم منفی شدی،توکل کن به خدا ان شاء الله درست میشه،بخدا چاره ی مشکلی که درمانش دست مانیست, غصه خوردن نیست، مگه باناراحت شدن وغصه خوردن ماها بچه دارمیشیم!!!تنها چارممون صبره،الهی که خداخیلی زود دلتو شادکنه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم از این پستت دلم گرفت.....  خیلی ناراحت شدم اما خوشحالم که هنوز داری به ادامه راه فکر میک ...

@دخترفروردین    

آنا جان کاملا با مطلبی که گذاشتی موافقم

چند روز پیش با یکی از دوستانم که پزشک هست صحبت میکردم داشت درباره محاسن بارداری و زایمان  کردن به شکل طبیعی (و سزارین) حرف میزد

میگفت یه زن که باردار میشه و طبیعی زایمان میکنه اون دردی که میکشه هورمون غده تیموس ترشح میشه و باعث میشه اون غده ترشحات اضافی ش رو خارج کنه و سیستم دفاعی بدن بهتر کار کنه

در سزارین هم هست اما کمتر

حالا تیموس چیه

ساده  شده میگم ...

وسط قفسه سینه هر آدمی یه غده پرکاربرد به نام تیموس هست که وقتی جوان هستی به درد میخوره بعد که سن بالا و بالاتر میره خود اون غده حالت چربی پیدا میکنه و در بعضی مواقع داستانهایی  ایجاد میکنه مقاله زیر توضیح خوبی داده بود حال نداشتم تایپ کنم اینه👇👇👇👇 

قبل از تولد و در طی دوران کودکی، تیموس به بدن کمک می کند تا انواع گلبول های سفید خون از جمله لنفوسیت های T (نوعی از گلبول های سفید) را تولید کند.

لنفوسیت T در تیموس تکثیر می شود و به گره های لنفاوی در سراسر بدن می رود.

لنفوسیت ها به سیستم ایمنی بدن کمک می کنند و از بدن در مقابل ویروس ها، قارچ ها و دیگر عوامل بیماری زا محافظت می کنند.

حالا دوستم حرفش این بود خانمها بعد از هر درد زایمان و کلاً روند زایمان این غده رو کوچیکتر میکنن 

و البته  نا گفته نمونه که چقدر بارداری جلوگیری میکنه از سرطان رحم و تخمدان و سینه .

پس درس امروز و هر روز ما خانمها لطفا هر طور شده با هر روشی که میشه سعی کنید بزائید😊😉

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام دوستان.من دوتا جنین سه روزه انتقال دادم و الان روز سیزدهمه انتقالم. دیروز یعنی دوازدهمم   ...

عزیزم.برا بعضیها بتا دیرمیره بالا.همینجا داشتیم دوستانی ک بتای اولشون مثلا 30و خرده ای بوده...انشاءلله ک.شما هم از همون دسته ای. دو روز دیگه همون ازمایشگاه تکرارش کن انشاءلله بالاترمیره. 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام مامانایه پر تلاش و صبور

این دو روز همش جواب منفی دیدم دلم گرفت واسه دوستایی که آنقدر تلاش کردن

از صمیم قلب از خدا می‌خوام به زودی دلتون شاد بشه😅🙏

ما ها هم با شادی شما خوشحال میشیم و انرژی میگیریم

بچه ها من هنوز داروها قطع نکردم تا ازمایش دوم رو بدم..ولی الان ترشحات قهوه ای دارم..و درد شدید..فک ک ...

من از همون دیروز قطع کردم ولی هیچ اثری از پری نیست

بچه ها این نبض زیر شکم که حس میکنیم توهمه یا اصلا ربطی داره به این موضوع؟!

ای جانم مامان شدی رفت 

😍🌹😍🌹😍🌹

من از همون دیروز قطع کردم ولی هیچ اثری از پری نیست

مرکزما میگه تا ازمایش دوم داروها رو قطع نکنین..حالامنم ی کوچولو ترشحات دارم ازصبح..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ببخشی اشتباه گفتم ، هزینه پانکچرم ۲ تومن شد.

من هم از طرح حمایتی استفاده کردم کله پوله داروها و عمل پانکچرم تو بیمارستان شریعتی شد دو تومن

انتقالمم این ماهه که تا حالا حدوده ۱۵۰ پوله داروهامو سونو شده بقیشو هنوز نمیدونم

@دخترفروردین     آنا جان کاملا با مطلبی که گذاشتی موافقم چند روز پیش با یکی از دوستانم ...

اخه قربونت برم ما میخواییم بزاییم مسئله اینه که هیشکی نمیتونه ما رو حامله کنه😂😂😂😂نه شوهره نه دکترا😂😂😂😂😂

بچه ها ماه قبل پانکچر شدم، دکترم دکتر طرازی بود ولی دکتر دیگه عمل رو‌انجام داد، کسایی که ابن سینا می ...

عزیزم توی این سینا عمل‌ها رو دکتر خودت انجام میده مگر اینکه وقت عملت دکترت مسافرت باشه،مثلا من ۲هفته پیش که انتقال داشتم یکی از بیماران دکتر طرا زی انتقال داشت ولی چون دکترش مسافرت بود یه دکتر دیگه براش انتقال داد

بله ده روز بعد از تاریخی که باید پری میشدم. عدد مشکوکش بین ۱۰ تا ۲۵ بود اگه اشتباه نکنم برای من فکر ...

ممنونم از امیدواریت عزیزم.

بچه ها به نظرتون روز ۱۲که بتا ۱۶بود تکرار دومشو دو روز بعد برم یا سه روز بعد؟

دوستانی که منفی شدن ماه بعد از انتقال پریودشون عقب افتاده آیا؟

عزیزم برای من نه عقب نیافتاد

اما تا یک هفته که مطمئنم ایرادی نداره

بلاخره دارو گرفتی هورمون ها بهم میخورن

ســـــــــلامم من اومدم همه چی بخیر خوشی گذشت الانم داخل ماشینم مثل دفعه پیش استرس نداشتم راحت با هم ...

مبارکت باشه مامان الهام جان،الهی که بارداریت بابغل گرفتن دردونت به پایان برسه