2777
2789
عنوان

خواهشا برای سناریو نویسی کمکم کنید دوازده ساعته هیجی ب ذهنم نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 33 پست
نقد و بررسی بذار مثلا محصولات مختلف رو قیاس کناقتصادی و لوکس رو معرفی کنجایگزین معرفی کن

مشکل اینه من عجله ای کلی لوازم ارایش مجبور شدم بخرم😑

موندم

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡
من تینت ژله ای رو مثال میزنم خب؟بگو تینتایی که امروزه تو دست همه میبنید انقدر که ترند و بولد شدن . ب ...

اها متوجه شدم 

ینی باید مشتری احساس نیاز کنه?

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهنگ ترند واسه ویو خیلی مهمه و اینکه ویدیو زیر ۱۰ ۱۵ ثانیه باشه 

با یه فونت خوب و ادیت خوب محصول معرفی بشه مثلا یه ویدئوی کوتاه از تستش بگیر و روی ویدیو همون چیزی کخ گفتم روو خلاصه کن بنویس

آهنگشم ترند باشه مثلا آهنگایی که نوجونا خیلی گوش میدن مثلا: راکستار لیسا _ apt رزی

اینا که گفتم خیلی کمک میکنه

سناریو خاصی لازم ندارد میتونی رو خودت تستش کنی بیشتر کیفیت مهمه داخل سوشال مدیا آیدی آنلاین شاپتو بد ...

حفظش نیستم فیلترم بالا نمیاد بعدا واست میفرستم عشقدلم

اهنگ ترند واسه ویو خیلی مهمه و اینکه ویدیو زیر ۱۰ ۱۵ ثانیه باشه با یه فونت خوب و ادیت خوب محصول معرف ...

وای خیلی خیلیی لطف کردی 

اهنگای ترند رو معمولا از کجا گیر بیارم

بله دقیقاالبته این مهمه که خریدش درتوان مشتری باشه حالا بستگی داره که چیو تبلیغ میکنی

مرسی

واقعا مغزم بازتر شد 

وای خیلی خیلیی لطف کردی اهنگای ترند رو معمولا از کجا گیر بیارم

کاری نکردم عزیزم کمک خواستی در خدمتم

اهنگ ترند؟ پلی لیستم😭😂

تو گوگل بزن اون دوتا که مثال زدم الان اینستا رو ترکونده

کاری نکردم عزیزم کمک خواستی در خدمتماهنگ ترند؟ پلی لیستم😭😂تو گوگل بزن اون دوتا که مثال زدم الان ای ...

بزرگواری 

ممکنه بعدا هم باز مزاحمت شم🥲🧡

😅عالیه 

فردا رینگ لایتم میرسه امتحان میکنم

بزرگواری ممکنه بعدا هم باز مزاحمت شم🥲🧡😅عالیه فردا رینگ لایتم میرسه امتحان میکنم

نبابا این چه حرفیه برعکس خودم خیلی دوست دارم بهت کمک کنم.

حتما اگه کمک خواستی بهم بگیا باشه؟ من تاجایی که میتونم بهت کمک میکنم

گلم من فقط میدونم تواینستاهرروزبایدپست بزاری فعال باشی خلاق باشی وخودت باشی اینطوری کارت میگیره

هفته ای چهارتا پست رتزس هشت تا ۱۵ تا استوری😑