2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
منم بیمه نیروهای مسلح هستم.... داروها رو که اول باید میرفتم دفتر بیمه مهر میزد و تایید میکرد بعد میر ...

رویا جان تکمیلی جدایی دارید مثلا دانا یا ...

چون تا جایی که میدونم بیمه نیرو مسلح فقط یه تکمیلی داره اون هم کوثرِ که ای وی اف رو نمیده

ولی خود بیمه فقط یک بار تا ۶۰ درصد رو قبول میکنه

شما بیشتر از یک بار ای وی اف کردید و گرفتید؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزيزم ببخشيد اگر من باعث اين موضوع شدم ، پست رو خيلي زود بايد پاك كني ، باز هم معذرت ميخوام عزيزم ول ...

ما یه اکیپ بودیم با هم که الان همه هیات علمی هستن و جایگاه اجتماعیشون خیلی عالیه اما من دو روز در هفته میرم دانشگاه دوست دارم بیشتر با بچه هام باشم  به خدا وقتی دورهم جمع میشیم  من از همشون از زندگیم راضی ترم اونها همش خسته ان و از سر و کله زدن با بچه هاشون کلافه   شوهرا از صبح تا شب سر کارن ما هم بخواییم همین کار رو  بکنیم بچه های بی گناه این وسط چیکار کنن!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جون دلم بسلامتی خدا  نگهدار مروارید هات باشه عزیزم

😗😘😘

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
مامان خانما ۸ اسفند روز مادره؟!

عزیزم.7اسفند

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خیلی باهوشی عشقم. اره عزیزم درست حدس زدی دیگه وقته اعترافه🙈🙈🙈🙈🙈هرچند تا حالا درموردش دروغ نگفت ...

این چه حرفیه انشالله ۵ تا بچه داشته باشی 

بیشترش رو اصرار نکن دیگه راه نداره خدایی

شما چون تو صف چندتایی واستادی و خلوت بود برات این آرزو رو کردم

ما هر چی خواهر زاده هامون بیشتر بشن خوشحالتر میشیم 😍😍😍😍😍😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

[QUOTE=82696320]عزیزم.قرص ویتامین دی داری...امپول گنال اف ک برا تحریک تخمک گذاری هس..امپول اورگالوتران داری ک فک.کنم ...[/QUOTE

عزیزم ممنون از راهنماییت، خیلی لطف کردی

من ۸ اسفند ازمایش دارم 😍💚 دعا کنین برام

دور صلواتی رو که برای دوستان میفرستادم رو هنوز دارم ادامه میدم برای اونها که پیش خدا قابل نبودم  گفتم شاید برای شماهایی که هنوز جواب نگرفتید تاثیر داشته باشه. توکل به خدا انشالله که شما حتما یکی از مامانای عیدمون هستی. 

مامان جونیا جواب منو هم بدین واقعا درمونده شدم😢

عزیزم برای انتقال اگه شرایط اندو خوب باشه و سیکلت نچرال نباشه یه روز عقب یا جلو فرق نمیکنه. من دوتا انتقال قبل تر دکتر ازم پرسید چهارشنبه راحتتری بیایی یا پنجشنبه؟