سلام عزیز نازنینم ،ممنون که وسط مشغله هات بیادم بودی، راستش من خودمم از تکرار راههایی که قبلاً رفتم خسته شدم،شرایط رحم خودم خوبه حتی قبلاً مشکل ضخامت داشتم ولی این انتقال ضخامتمم خیلی خوب بود،از طرفی یکم از پانکچر دوباره هراس دارم چون۴بار هایپر شدم وهر بار اوضاع وخیمتر از قبل شده میترسم اینبار دیگه راهی بیمارستان بشم،هرچند هربار خیلی زود سرپا میشم وتخمدانام نرمال میشن ولی بار آخر ۲روز وحشتناکو گذروندم که دوست ندارم دیگه تجریش کنم ولی بازم باید فکر کنم و بهترین تصمیمو بگیرم،
ازت خیلی خیلی ممنونم که وقت گذاشتیو نظرتو گفتی
راستی خداروشکر که اوضاع رحمت خوب شده،ان شاء الله جنینای عالی برات تشکیل بشه.
درمورد دکتر کر یمی چندبارنوشتم ولی پاک کردم،نمیدونم گفتن من درسته یانه،نمیخوام باحرفای من بهت استرس وارد شه ولی دوست دارم تصمیم درست روبگیری،راستش تاریخ انتقال ششم من باتشخیص دکترکریمی بود دقیق یادم نیست روز۱۱ یا۱۳سیکل بود, بنظرم خیلی زود تاریخ مشخص کردفکرکن من روز۹یا۱۱سیکلم سونو شدم ضخامت۶بود وهمون موقع گفت ۲روز دیگه انتقال!!! البته این قضیه برای سال۹۵هست وخب تواین۲سال کلی تجربه کسب کردن .
بازم میگم نمیدونم بیان این تجربم اشتباهه یادرسته ،اصلا نمیدونم که واقعا تاریخ انتقالم مناسب بوده یانه ولی ترجیح دادم بگم که شاید توانتخابت کمکت کنه