2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
اافسون جون ،نشالله بتا بالا میره  داروهااتو ادامه بده

عشقم ادامه دادم امروز عصر میخوام ازمایش بدمببینم چه تغییری داشته. هر چند میدونم کارم بیهوده هستش...

فک گردم دیگه خدا زجه هامو شنیده

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=81317669]عزیزم فدات.

سلام عزیزم همنطور که گفتم انتقال خواهرم مثبت شده دکتر گفته 27بهمن بیا برای معاینه و سونو تا اون موقع مراقبت خاصی داره باید انجام بده البته میگه 10،آمپولش هنوز مونده

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
عزیزم من ۲۳ سالمه دفعه اول که اقدام کردم به بارداری یک سال ونیم طول کشید تا حامله بشم و الان ۱۸ ماهه ...

اگه ارومیه یا اذربایجانی بیا تبریز پیش دانایی

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
عزیزم.من امروزپی ار پی انجام دادم قرارشد برات بگم..اول ازداروخونه کیتشو خریدم رفتم ازمایشگاه خونمو گ ...

عزیزم منم دیروز پی ار پی کردم، تا انتقال نباید حمام بریم؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
عزیزم خدا کمکت کنه...... بسپار بخدا تو داری تلاشتو میکنی......... اما حواست باشه درد اینو به درد ا ...

بخدا از بس تشنج روحی دارم که خدا میدونه چی میکشم

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢
عزیزم منم دیروز پی ار پی کردم، تا انتقال نباید حمام بریم؟؟

نه عزیزم ازمایشگاه ب من گفت شب حموم نرو..یعنی دیشب.منم نرفتم .گذاشتم امروز برم دبگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه عزیزم ازمایشگاه ب من گفت شب حموم نرو..یعنی دیشب.منم نرفتم .گذاشتم امروز برم دبگه

مرسی عزیزم

دوستان من فردا انتقال دارم برای بار چهارم ، خیلی خیلی خیلی  ازتون التماس دعا دارم   

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

@تورک_آنا   ی عزیز  و دوستان باتجربه سلام من تو این سیکل ب جای ال دی استرادیول داشتم ک از روز اول پریود قطعشون کردم و از روز دوم پریود داروهای میکرو شروع شد الان ک روز ششم پریودمه لکه بینی دارم و هنوز لکه بینی پریودم قطع نشده دفعه های قبل تا روز ۵ کلا لکه بینیم قطع میشد بنظرتون این لکه بینی مشکلی تو روند میکرو پیش نمیاره؟روزی ۲۲۵ واحد گونال دوتا منوگان و ۵ واحد سینافکت و یک آ اس آ داروهامه لطفا اگه پیاممو دیدین جواب بدین ممنون میشم 

خستم خیلی،،،خدایا فرجی