2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
من امروز صبح پریودشدم 

عزیزم انتقال داده بودی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیز خودم آ مثبت و شوهرم هم مثبت.

عزیزم پس از اون لحاظ خیالت راحته....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستام...💕من با سه تا نی نی برگشتم خونه ..برام دعا کنین لطفا❤❤❤ اگر توصیه ایی برای روزای اول ا ...

به سلامتی عزیزم انشالله نی نی ها سفت بچسبن به مامانشون. مبارکت باشه عزیزم❤️❤️❤️

عزیزم انتقال داده بودی؟

آی یو آی بودن سناریا جون.

و اینکه من تیکر بارداری دیدم زیر پستاشون ک😐

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آغا من یه سوال روم به دیواری دارم😁🙈 تو دوران انتقال اونجا رو چطور شیو میکنین؟؟؟

عزیزم والا من با ژ ی ل ت.....

اواخرم چون مشکل داشتم دکتر گفت کرم موبر استفاده کن.....

ان شاء الله🤗 قر تو کمرتون فراووون هست واسه من یانه🙈🙈😁😂

برا من اساسی فراوونه.....

قربونت عزیزم.. هممون خوبیم🌻🍃🍀 حالا شاید شنبه زنگ زدم از دکترم پرسیدم.. ولی به خاطر همون لاک پشت ...

مرسي الحمدلله بد نيستم، ميگما شما اولين انتقالتونه؟؟

آره بلاست بودن دوتا و يه دونه هم هشت سلولي،، 

شما متفورمين داشتي تا حالا؟

...
عزیزم والا من با ژ ی ل ت..... اواخرم چون مشکل داشتم دکتر گفت کرم موبر استفاده کن.....

من امروز با فندقا رفتیم یه دوش گرفتیم سرپایی...

بعد همونجور سرپا هرجارو تونستم با ژیلت زدم.

کلنا هم یبار رو دوپا نشستم که تمیز کنم و سریع پاشدم‌.

مامان پشت در حموم هی در میزد تموم شد، اومدی بیرون.. بیا دیگه الان آبو قطع میکنم😁😂😁

در طول عمرم حموم انقد کوتاه نرفتم..

حالا میگم یبار دوبار نشستن ک بد نیست..؟

والا اونام تمیزکاری میخاد وگرنه عفونت میگیریم بد از بدتر...

چون دشویی ک فرنگی میرم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مرسي الحمدلله بد نيستم، ميگما شما اولين انتقالتونه؟؟ آره بلاست بودن دوتا و يه دونه هم هشت سلولي،،&n ...

نه انتقال دوم...

متفورمین نداشتم.

بیام بزنمت .. چقد خودتو مارو حرص دادی جنینام گرید سی شده😐😑

دیدی بلاستم شده.. کتک لازمی تو...😁

نه انتقال دوم... متفورمین نداشتم. بیام بزنمت .. چقد خودتو مارو حرص دادی جنینام گرید سی شده😐😑 دی ...

مگه اينكه بلاست شده خوب بوده؟ اره شش تا درآورده بودن از فريز، دوتاشو بلاست كرده بودن يكي رو هشت سلول سه تاي بقيه رَم ديليت نموده بودن لابد😜

...
برا من اساسی فراوونه.....

ميگم اناجون من بين دو راهي گير كردم

نميدونم برم مجدد بقيه ي فسقلا رو انتقال بدن يا دكتره گير داده سي هستن منم ريسك نكنم اونهمه استراديول نوش جان كنم و خداي نكرده دردسر شه به جاش برم دوماه تقويتي بخورم و بعدش يه پانكچر خيلي خوچولو سبك و ببينيم اينبار چ ميشه،،،(بين دوتا پانكچر ٥ماه فاصله ميوفته)،،، موندم ب خدا،، 

...
مگه اينكه بلاست شده خوب بوده؟ اره شش تا درآورده بودن از فريز، دوتاشو بلاست كرده بودن يكي رو هشت سلول ...

خوب بلاست میگن خوبه..

هر چند من برام فرقی نداره.. بزارنش تو رحم خودم بلاستش میکنم😁😁🤗😍