2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
واقعا...؟؟؟ یعنی جلو کش اومدنو نگیرم؟؟؟ تا بیدار میشم یهو کش میام جلوشو میگیرم😁

من یبار مثبت شدم حالت کش اومدن سمت راست و چپ پهلوها رو داشتم موقع خواب شدید تر کش میومد ،انشالله جوجه هات لانه گزینی کردن

هستم آنا جون... فقط گوشی دستم نمیگیرم.... یک دعوای اساسی با شوهرم کردم سه روز به تب و لرز افتادم رفت ...

خوش باش برا ما کفایت میکنه فقط هر از گاهی بیا حضور بزن.....

تو سایتهای دیگه هم نرو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم. نه آسپرین دارم نه آنوکسا.... آسپرین رو از هفته ۶ که خونریزی کردم قطع کردم

پس رقیق کننده نداری، گفته شاید برا اونه هماتونت داره بزرگ نیشه....

پروژسترونتو چی؟

زیاد کرده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من اومدم خوش اومدم😁😍🤗 میگم رُفقای گل... این کش اومدن چیه... منم گیر انداخته این دفعه... انتقال ...

عزیزم دیگه جلو خودتو نگیر.....

به هر حال رفلکس بدنته....

شاید خودداری باعث فشار بهت بشه....

راحت باش.....

انشالله مامان شدی.....

من ۶ دی... بیستم آزمایش دارم.

بیستم پس انشالله یه نمره بیست خوشگل میگیری.....

سلام اناجون  خوبی عزیزم،،،بهتون گفتم که عسل وزاج وروغن زیتون تزریق کردم واسه پولیپم امروز رفتم ...

گفتی زاج وای یادم اومد منم اینکارو کردم، تو سایت خونده بودم که برا باردار شدن خیلی خوبه و اینا ، دو روز گذاشتم یعنی کلا بسته شد ها! از این سفیدایی که میگی هم میومد داشتم سکته میکردم!

به تجویز خودم گفتم این زاجا قلیایی بودن باید با یچی خنثی شون کنم سرکه میریختم تو آب شستشو میدادم تا کم کم خوب شد!

ولی بازم از من میشنوی سرکه رو هم امتحان نکن صبر کن خوب شی دیگه از اینکارا نکن

الحمدالله❤
عزیزم دیگه جلو خودتو نگیر..... به هر حال رفلکس بدنته.... شاید خودداری باعث فشار بهت بشه.... راحت ...

آها...

به این طرف قضیه فکر نکرده بودم😑😐

از این به بعد ول میکنم خودمو پس 😁😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بیستم پس انشالله یه نمره بیست خوشگل میگیری.....

ان شاء الله🤗

قر تو کمرتون فراووون هست واسه من یانه🙈🙈😁😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
منم همین فکرو کردم... من اصلا قبلا اهل کش اومدن نبودم🍀🍃🌻 الانم چون حرکاتم لاک پشتی شده بدنم نار ...

انشالله بعدا وروجکات قلنجتو میگیرن.....

امروز دخترم انقدر ازم بالا رفته که از کت و کول افتادم.....

انشالله بعدا وروجکات قلنجتو میگیرن..... امروز دخترم انقدر ازم بالا رفته که از کت و کول افتادم.....

الهی قربونشون برم فندقای ننه🌻🍃🍀

ان شاءالله خدا حافظ دختر گلت  باشه❣

من اومدم خوش اومدم😁😍🤗 میگم رُفقای گل... این کش اومدن چیه... منم گیر انداخته این دفعه... انتقال ...

سلام مامان حال و اينده، خوبي؟ فندقا خوبن؟

واه نگو كه اين كش اومدن منم ذلّه كرد

فهميدي چيه به منم بگو

ميدوني من خودم يه استنباطاتي كرده بودم كه نميدونم درسته يا نه

فكررررر ميكنم به خاطر اينه كه آدم يه اضطراب مخفي داره و ناخودآگاه حركت هاي هاش خيلي محتاطانه و كم ميشه تو خوابم كه يگه بدتر تكوناش كمتر ميشه خب بعد از چن روز بدن كم مياره خسته ميشه ميخواد كمبود حركتو جبران كنه كش و قوس مياد؛ اينا البته كارشناسي هاي سركار خانوم دكتر محيا ست😁 نميدونم درسته يا نه

قبلا ها تو همين تاپيك به چشمم خورده بود كه به مسائل انعقادي و نميدونم اينجور مسائل ربط داره

حالا شما فهميدي چيه بگو

...
سلام دوستام...💕من با سه تا نی نی برگشتم خونه ..برام دعا کنین لطفا❤❤❤ اگر توصیه ایی برای روزای اول ا ...

عزیزم مبارکت باشه....

انشالله صحیح و سالم بغلشون کنی....

گفتی زاج وای یادم اومد منم اینکارو کردم، تو سایت خونده بودم که برا باردار شدن خیلی خوبه و اینا ، دو ...

به دکترمم گفتمـکه اشتباه کردم چیزی نگفت فقط گفت  سوزوندیش هرچی ازش پرسیدم که رحمم سوخته یا پولیپم جوابمو نداد ،،،،گفت دوشنبه بیا خدا کنه واقعا سوخته شده باشه پولیپم خخخ،،،،عفونت نمیگیرم بشینم تو سرکه؟؟؟اخه من دردم نمیاد یااینکه سوزش داشته باشم،،،بعدش سرکه سیبیاانگور‌؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام مامان حال و اينده، خوبي؟ فندقا خوبن؟ واه نگو كه اين كش اومدن منم ذلّه كرد فهميدي چيه به منم ب ...

قربونت عزیزم.. هممون خوبیم🌻🍃🍀

حالا شاید شنبه زنگ زدم از دکترم پرسیدم..

ولی به خاطر همون لاک پشت بودنمونه حتما...

نتایج جدید حاصل شد خبر میدم😂😁

راستی تو بلاست انتقال داده بودی؟

من یبار مثبت شدم حالت کش اومدن سمت راست و چپ پهلوها رو داشتم موقع خواب شدید تر کش میومد ،انشالله جوج ...

عه، مرسي كه گفتي من فك ميكردم خوب نيس، پس ربطي نداره، با كش اومدن هم ميشه مثبت شد

...