2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم روش زدن امپول زیر جلدی دورنافی همینه و فقط یه نکته اینکه باید بین دو انگست  نگه دارید ...

ای واااای.من خنگ یادم رفت که باید بین دو انگشت‌بگیریم پوست شکمو

هزار بار اینجا خوندما.باز یادم نبود😔بده اگه‌اینکارو نکنیم؟از فردا حتما اینجوری تزریق میکنم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام بچه ها  امروز رفتم از دادم خداروشکر مثبت شد  انشالا همه منتظرا به ارزوی دلشون برسند ...

خدایا شکرتتتتتتت....

شادی یکی دیگه از دوستامم دیدم....

گوارای وجودت عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون رویا جون فقط لک میبینم چکارکنم؟یه دونه امپول دارم !

تماس بگیر شاید بیشترش کنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم اولین آمپول دور نافیم رو‌ که تزریق کردم خون اومد و جاش کبود شد.... کم کم یاد کرفتم

خودت تزریق میکردی؟من خودم واقعا جراتشو ندارم.ولی‌شوهرم همیشه شیره واسه اینکارا😂خلاصه برام زد.امپولو که کشید بیرون جاش خون اومد که پنبه گذاشتم ولی هنوز کبود نشده.شاید چون پوست شکممو با انگشت نگرفت قبل تزریق خون اومده😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام خانما شما برای چی میکرو کردین؟

دلایل مختلف....

مشکل اسپرم....

لوله...

و.....

عزیزم ان شا الله آزمایشت مثبته و خوشحالمون میکنی. خواهش می کنم استرس نداشته باش. مطمئن باش می چسبه ب ...

عزیزم ایشالله به زودی حالش خوب میشه و نوه شو در آغوش میکشه....

به فرموده و سفارش  شما دوستای گلم با اکانت قبلیم برگشت😅

خوش اومدی عزیزم.....

******انا جون من 3روز پیش که سونوگرافی شدم گفت 8فولیکول هست بقیه ریز هست حالا امروز که سونوگرافی کرد ...

عزیزم یا ندیده....

یا آزاد شده...

عزیزم تو این شرایط بهش فکر نکن چون تاثیر +ی نداره فکر و خیال....

یعنی باهمون شرایط اسپرماتید تونسسسست?توروخدا پی وی شخصیم برام توضیح بدین خواهشششش میکنم پیش کی رفتن ...

عزیزم من حافظم قاطی میکنه منظورت شادی جونه؟

والا آخرین خبری که ازش دارم دنبال درمان بود همچنان و چند انتقال منفی داشت و هنوز داشت ادامه میداد.....

یعنی باهمون شرایط اسپرماتید تونسسسست?توروخدا پی وی شخصیم برام توضیح بدین خواهشششش میکنم پیش کی رفتن ...

عزیزم دلم صفحه که یادم نیست.....

نهایت بگردم اسمشو دقیق پیدا کنم واست.....

مشکل شوهرم مثل شادی خانم بوده اسپرماتید داره خیلی کم

فکر کنم براش با بیوپسی اسپرم پیدا کردن دقیق یادم نیست....

ببین صفحه اول مراحل درمانیشو تا یه حدی فکر کنم گذاشتم....

سلام اناجون خوبی عزیزم؟ من عکس رنگی پارسال گرفتم که خداروشکر نرمال بود. درباره ازمایشها هم هزینش و ...

عزیزم والا مثلا هانا حون بدون هیچ کاری بعد دو تا منفی سومی + شد....

میتونی شانستو امتحان کنی....

بله یه سری از آزها مال قبل لقاحه.....

نسخه ۳ و ۴ برا بررسی شرایط مادره....

در مورد بررسیام والا چب بگم من جات بودم انجام میدادم....

میدونم هزینه دارن اما هزینه انتقالا هم کم نیستن اگه خدای نکرده منفی بشن.....

سلام      لطفا هر کی میدونه ب من جواب بده حسابی گیج شدم من سه شنبه تست پاپ اسمیر دادم ...

عزیزم ایشالله مامانی....