2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
دوستان سلام، ببخشید من آومدم اطلاع بدم که نی نی خوشکلم به دنیا اومد، خدا رو شکر.  تو هفته 36به ...

مبارک باشه مامان خانم

الحمدالله که به خوشی ختم شد و هر دو صحیح و سالم هستید.

عروس شدنش رو ببینی عزیزم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من قبلا با اکانت های دیگه ای میومدم توی این تبادل نظر.  یعنی این سومین اکانتمه چون هر دف ...

عزیزم خدارو شکر جواب گرفتی.....

بازم اکانتتو عوض کن و یه اسم خوشگل و برازنده مامان بودنت انتخاب کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خرمالو هم خوبه عزیزم بخور . من از روز اول دارم انار می خورم الان توی تاپیک قبلی داشتم می خوندم یکی ا ...

عزیزم والا برا من که خیلی خوب بود....

اگه بهتون بسازه چرا نخورین؟

میوه خوبیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها امروز این کپسول گرفتم،قسمت محتویاتش نوشته سویا هم داره ،حالا به نظرتون سویاش اینقدری هست که ر ...

برای چی میخوای مصرف کنی؟

مگه باردار نیستی؟

ممنون روز چهارده بودم بتام ششصده  علایم هم هیچی نداشتم فقط لک شدم که امروزم خیلی بیشتر شده هم ...

فرشته جون مبارک باشه دوستم

خدا رو شکر که مثبت شدی

ایشالله بقیه روند بارداری هم به راحتی و دلخوشی سپری کنی😍🌺

بله عزیزم دعام کن خیلی ، من و همه منتظرا ممنونم

عزیزم ان شا الله آزمایشت مثبته و خوشحالمون میکنی. خواهش می کنم استرس نداشته باش. مطمئن باش می چسبه به دلت و ولت نمی کنه.  فکرای منفی   مثل قطب موافق آهنربا مانع لانه گزینی جنین میشه وگرنه جنین حاضر و آماده توی بستر مناسب میذارنش و همه چی مهیاست تازه هچینگ هم انجام میدن که معروفه به چسب جنین پس میشه همون اصطلاح هلو بپر تو گلو😅 

فقط و فقط اینه که باید خدا بخواد حالا ما هزار که بخوایم همه چیز رو کنترل کنیم که آیا میشه یا نمیشه فقط استرس خودمون زیاد می کنیم فقط باید خودش بخواد برامون پس بهتره آرامش داشته باشیم و مطمئن باشیم خدا بهمون میبخشه.

من ماه گذشته یه درس بزرگی گرفتم؛ پدرم دچار یه مشکلی مثل سکته مغزی گذرا شده بود هم بردیمش بیمارستان هم مطب خصوصی و هیچ کاری نکردن و گفتن مشکلی نیست و رد کرده. من شب خونه شون موندم و یه ساعت بعد از اینکه رفتم خونه خودم، پدرم سکته کردن. همون موقع اینو فهمیدم که خدا گاهی میخواد به آدم بفهمونه که تو هیچی نیستی هر کاری بکنی و بخوای همه چی رو کنترل بکنی نمی تونی مگه اینکه من بخوام. الان هم مامانم بنده خدا هم از پدرم پرستاری می کنه و هم مراقب منه.

ممنون میشم با دلای پاکتون برای سلامتی پدرم دعا کنید که روز به روز حالش بهتر بشه و سلامتیش رو دوباره به دست بیاره و سایه ش بالای سرمون باشه.

[QUOTE=75988289]نه عززیزم.. به محض اینکه قطع کردم خوب شدم.از من خون روون شده بود .. آره آ اس آ نوشته ...

هانا جان من ۳ماه شایدم بیشتر دارم اسپرین میخورم

دکتر گفت شب بخوری بهتره.

آره عزیزم انشالله اگه خدا بخواد 😍

اي جان بسلامتي كه ننه ميشي اين ماه😚

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
والا دقیق نمیدونم اونطور که خودم متوجه شدم ۲۱,آره,محمدزاده

داروهات چی بود  من 3روز پیش که سونوگرافی شدم گفت 8تا امروز میگه5تا  نمیدونم پس اون 3تا چی شد دکتر م کریمی هست پنج شنبه پانکچر دارم

نه باردار نیستم اگه همه چی خوب پیش بره ماه آینده میرم واسه سیکله میکرو،واسه کیفیت تخمک خواستم بخورم

عه پس چرا تیکر بارداری داری؟

🤔