2777
2789
عنوان

به تساوی حقوق زن ومرد اعتقاد ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 166 پست

من با کلیت صحبت شما موافقم

البته اینجوری که( هر تساوی عدالت نیست ) 

من قائل به حق بیشتر یا کمتر نیستم 

من قائل به حقوق عادلانه و متفاوتم بر اساس طبع ،سرشت و خلقت زن یا مرد 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تساوی حقوق و دستمزد رو نادیده بگیریم ولی ارثیه و دیه نه ربطی به جثه داره و نه احساسات و قدرت بدنی

راستش درباره ارثیه تفاوت حس نیاز به تامین کنندگی و حمایت گری هست .

در باره دیه هم که اگه زن فوت کنه مرد دیش رو میگیره اگه مرد فوت کنه زن یعنی به نفع زنان هست

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

لطفا نظرتو برای خودت نگه دار

اگع جواب منطقی ای داری بده تا قانع شدیم اگه نداری بی احترامی نکن چون باب میلت نیست

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

حرفات درسته ولی احتمالا بعضیا گارد بگیرن

اره دقیقا امکان ندارن گارد نگیرد انگار که دارم ضد زن صحبت میکنم

چرت نگو

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

حالا نه که تو جامعه برابری صد در صدی داریمباید مخالفتتونم اعلام کنید😂😂خب جامعه ک مطابق میل شماستال ...

والا همینو بگو

یجوری میگن انگار الان برابریم

شمایی که اینو میبنید جون عزیزتون یه صلواتی یه دعایی چیزی کنید برام، کنکوریم . دعا کنید امسال اونی که میخوام قبول شم....

چه ربطی داره به کار کردن تو بنایی و غیره

اینکه شغله هر آدمی میتونه انجام بده حالا یکی خوشش میاد یکی هم نه دلیل نمیشه که هیج خانومی حاضر به کار کردن تو بنایی نباشه 

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
تفکر دارم سوسیالیست گرامیحالا شاید یکی تفکرش اینه که زنا باید توی پستو بمونن، مگه نظرش معتبره؟ نهپس ...

تبادلذنظر و گفتگو اما همیشه مهم بوده و هست

نه اتفاقا مطابق میل من نیست بعدم من درباره تئوری دارم صحبت میکنم نه عملیش که بهم ربط نداره

اخه ببین مثلا اگ ب حرف شما باشه زن نباید رانندگی میکرد،،چون مثلا توانایی شو ندلشت و غیره 

زن نباید شاغل میشد یا ۰۰۰

ن بنظرم درمورد حقوق باید برابر باشن

استخدامِ کدوم شبکه هستین؟! حقوقش خوبه؟! از کی تا حالا زن ها گوشی دست گرفتن و میان نت گردی؟! ضعیفه بر ...

ممنون که گارد نگرفتید 

ممنون که حرفم رو درک کردید 

میتونم ضریب هوشی تون رو بپرسم؟