🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
تجربیات مامان گندم :
👈بیمارستان یا مرکز درمانی:مرکز ابن سینا
👈دکتر معالج:گردشی بودن.اما بیشتر دکتر عارفی و دکتر فاطمی
👈سن زن:۲۹
👈مشکل زن:آندومتروز گرید چهار.چسبندگی لوله هیدروسالپنکس.ذخیره کم
👈مشکل مرد: سالم
👈سابقه قبلی درمان: یک بار عمل باز.شش بار آی وی اف
👈مدت ناباروری: ۶سال
👈داروهای مصرفی دوره آماده سازی قبل از عمل:منوتروپین.سینال اف.ستروتاید.اووابوست.کیوتن. مولتی ویتامین
👈پانکچر روز چندم پریودی: ۱۶
👈فاصله پانکچر و آی وی اف: پنج ماه
👈تعداد فولیکول: ۱۳
👈تعداد تخمک: ۱۳
👈تعداد جنین: ۶
👈تعداد جنین انتقال داده شده:۳
👈 گرید جنین ها:گفتن خوبه
👈 ضخامت آندومتر در هنگام انتقال: یک هفته قبل ۷ تری لاین
👈داروهای مصرفی بعد از عمل:فمبیون.آسپرین.آمپول پدکسان ۴۰۰۰.شیاف ساکلوژست.آمپول پروژسترون
👈تعداد دفعات آی وی اف : هفت بار
👈آیا از جنین فریز استفاده شده است؟بله
👈 آیا از روش های کمکی مانند هچینگ جنین،PRP، لنفوسیت تراپی، سِرُم IVIG ، انتقال با بیهوشی ، چسب جنین، آمپولGCSF ، خراش اندومتر، شستشوی رحم، لاپاراسکوپی، هیستروسکوپی و .... استفاده شده است؟خراش آندومتر و لاپارسکوپی و هیستروسکوپی سه ماه قبل از انتقال.دو روز قبل آمپول Gcsfداخل رحمی.فردای انتقال آمپول دکاپپتیل ۰/۱
👈آزمایش اول روز چندم انتقال و میزان بتا:روز ۱۴ بتا ۳۸۰
👈آزمایش دوم روز چندم انتقال و میزان بتا:روز ۱۶ بتا۸۱۰
👈 علائم خاص از زمان انتقال تا آزمایش :از روز چهارم دل درد پریودی داشتم
👈مراقبت های بعد از انتقال:اصلا استراحت نکردم.چون بار هفتم بودم دیگه خسته شده بودم و امیدم فقط به خدا بود.دلم نمیخواست کسی بفهمه که استرس بقیه رو همبکشم واسه روز آزمایش.حتی از شب اول غذا درست کردم و همه جا رفتم.فقط جارو برقی نکشیدم
👈تغذیه قبل از انتقال:این بار واقعا همه چی عادی بود
👈تغذیه بعد از انتقال:همیشه همش سردی میخوردم.اما این بار گرمی و سردی با هم خوردم.یه روز نشاسته خوردم.یه هفته هم شیر سویا
👈تعداد نی نی تو دل مامان:یدونه عشق و امید مامان باباش😍
👈سونو چند روز بعد از انتقال برای مشاهده ساک حاملگی:دو هفته بعد
👈داروهای مکمل و تقویتی:فمبیون
👈 هزینه ها : خیلی خیلی هزینه شد تو این شش سال که فدای سر جوجم😍
👈 توضیحات لازم:بچه ها خودتون میدونید که راه خیلی سختی و پر استرسی هست.من خیلی اذیت شدم شش بار پانچر شدم.دو بار لاپارا.دو بار هیسترو.یه بار عمل باز.ولی این بار فقط و فقط توکل به خدا بود و همه چیو سپردم به خودش.کلا بیخیال بودم.یه موقع ها یادم میرفت انتقال دادم.میدونم سخته ولی بیخیال باشین و بسپرین به خدا.قرآن زیاد بخونید.انشاالله به زودی زود خدا نصیب همتون بکنه.منم دعا کنین بارداریم خوب پیش بره.التماس دعا از تک تکتون
👈زمان تولد نی نی(ها) انشالله بسلامتی: انشاالله خرداد ۹۸
@mamanayemovafagh
ارتباط با ادمین جهت ارسال تجربیات :
@rz_dy