عزیزم ان شا الله آزمایشت مثبته و خوشحالمون میکنی. خواهش می کنم استرس نداشته باش. مطمئن باش می چسبه به دلت و ولت نمی کنه. فکرای منفی مثل قطب موافق آهنربا مانع لانه گزینی جنین میشه وگرنه جنین حاضر و آماده توی بستر مناسب میذارنش و همه چی مهیاست تازه هچینگ هم انجام میدن که معروفه به چسب جنین پس میشه همون اصطلاح هلو بپر تو گلو😅
فقط و فقط اینه که باید خدا بخواد حالا ما هزار که بخوایم همه چیز رو کنترل کنیم که آیا میشه یا نمیشه فقط استرس خودمون زیاد می کنیم فقط باید خودش بخواد برامون پس بهتره آرامش داشته باشیم و مطمئن باشیم خدا بهمون میبخشه.
من ماه گذشته یه درس بزرگی گرفتم؛ پدرم دچار یه مشکلی مثل سکته مغزی گذرا شده بود هم بردیمش بیمارستان هم مطب خصوصی و هیچ کاری نکردن و گفتن مشکلی نیست و رد کرده. من شب خونه شون موندم و یه ساعت بعد از اینکه رفتم خونه خودم، پدرم سکته کردن. همون موقع اینو فهمیدم که خدا گاهی میخواد به آدم بفهمونه که تو هیچی نیستی هر کاری بکنی و بخوای همه چی رو کنترل بکنی نمی تونی مگه اینکه من بخوام. الان هم مامانم بنده خدا هم از پدرم پرستاری می کنه و هم مراقب منه.
ممنون میشم با دلای پاکتون برای سلامتی پدرم دعا کنید که روز به روز حالش بهتر بشه و سلامتیش رو دوباره به دست بیاره و سایه ش بالای سرمون باشه.