2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واای یعنی یه مرحله ی دیگه درد پیش رو دارم!!دیگه بدنم نمیکشه والا..انقدرم تخمدانام بزرگ شده.استراحت م ...

سارا جون شما گفتی روز دوم پریودی که رفتی سونوی سینه هم خودشون نوشتن؟ بنظرت واسه چیه؟ بعد آز پرولاکتین و ایدز و هپاتیت مگه جوابش طول نمیکشه تا آماده بشه؟ بنظرت چرا اونموقع میگیرن، با این سوالا درگیرم 😖

من از روز انتقال تا الان فقط سه مدل غذا میخورم.... کباب تابه ای گاهی با نون گاهی با برنج عصاره گوشت ...

مرسی رویا جون

بتونم درست کنم ..انقدر نفخ دارم و شکمم ورم کرده حتی راهم میرم اذیت میشم

فقط خوابیدم..

سلام بچه ها  امروز رفتم از دادم خداروشکر مثبت شد  انشالا همه منتظرا به ارزوی دلشون برسند ...

مبارکت باااشه عززززیزم....🍃🍀☘

التماس دعا.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
تهران؟  بار اولت بود؟  ویتامین های قبل تخمک کشی چی داشتی؟

بله تهران بار اول بود

ویتامین قبل تخمک کشی هیچی نخوردم به جز اسید فولیک میگفتن لازم نیست

ده تا تخمک داشتم هفتاش جنین شد اونم گرید ا بی سی ن

خودم مشکلم تنبلی شدید تخمدان بود شش سال بود منتظر بودم چهار بارای یو ای ناموفق داشتم شوهرمم یکم ضعیف بود!

[QUOTE=75988289]نه عززیزم.. به محض اینکه قطع کردم خوب شدم.از من خون روون شده بود .. آره آ اس آ نوشته ...

چرا عزیزم شروع کردم... الان مدتیه باز میخورم..

من اخرشب میخورم ک کم تحرکی  موقع خواب جبران شه.🍃🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
باردار بودید??

اره.. اما بعدش بتام افت کرد.